Interieuradvies Voorburg

Dit gezellige gezin uit Voorburg vroeg MetDanique om een interieuradvies te maken voor hun nieuwbouwwoning. Het gezin woonde al eventjes in hun moderne nieuwbouwwoning maar waren nog niet tevreden over de inrichting van de woning. De bewoners miste namelijk de gezelligheid en het ‘karakter’ in hun interieur. De voornaamste woonwens was een huis in een speelse Mediteraanse sfeer en een mix van vintage en moderne items. Met een knusse zithoek, een gezellige eethoek en natuurlijk een fijne speelplek voor de kinderen. MetDanique ontwierp een maatwerk meubel waarbij het kinderhoekje betrokken werd bij de gehele benedenverdieping en wat de familie gelijk meer opbergruimte bood. Met het maatwerk meubel doorbreken we de lange muur in de woning waardoor de ruimte minder groot en juist knusser aanvoelt! Een woonkamer waarbij er meerdere zithoekjes zijn, tweedehands schatten samen een pronkplek creëerde en in details een knipoog naar de geliefde hobby: surfen.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde visual van Interieuradvies Voorburg. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.