Interieuradvies vrijstaande woning Epe

De bewoners van deze mooie vrijstaande woning in Epe hadden MetDanique gevraagd voor een interieuradvies. De woonkamer werd namelijk uitgebouwd maar hierbij moesten er een aantal keuzes worden genomen. Omdat de bewoners niet helemaal voor zich konden zien hoe alles eruit zo kunnen komen te zien maakte ik het ontwerp voor de uitbouw ook alvast in 3D. Zo presenteerde ik bij de tussenoplevering verschillende indelingen, met en zonder uitbouw en met en zonder schouw. Naast de woonwens om uit te bouwen miste de bewoners ook wat meer warmte in de woning.

Om in de basis van de woning meer warmte te creëren koos ik voor een Licht eikenhouten PVC vloer met brede plank. Door de uitbouw was de woning een stuk groter geworden en komen brede planken goed tot zijn recht. Met een zelf ontworpen wandkast werkte we de kolom die uitstak op de lange muur weg en loste we het ‘ipad-oplaad probleem’ op. Aan de zijkant van de kast zitten vakken met usb punten geïntegreerd zodat de bewoners gemakkelijk en op een plek alle elektronische apparaten kunnen opbergen en opladen.

Aan het verlengde van de eettafel creëerde we een poster muur op een groene achterwand. De planken waar de posters op staan kregen dezelfde groenkleur zodat ondanks dat er veel mooie items op deze plek verzameld zijn het toch een rustig geheel is. Achter de witte keuken komt een grote honingraat tegel in zachte groene tinten met een roze detail. Zo komt de moderne witte keuken beter naar boven en voelt deze direct sfeervoller aan. De gangmuur en een gedeelte van het kinderhoekje kregen een zachtere groen tint om de verschillende functie’s in de ruimte optisch met elkaar te verbinden.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies vrijstaande woning Epe nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!