Interieuradvies vrijstaande woning Vaassen

De aanstaande bewoners van deze te (ver)bouwen vrijstaande woning in Vaassen vroegen MetDanique om een interieuradvies te maken. Vooral een goede indeling en verlichtingsplan was van belang. Omdat de bewoners de verbouwing van hun woning zelf uitvoerde was er de mogelijkheid om de indeling en het verlichtingsplan helemaal aan te laten sluiten bij hun woonwensen. De woonwens voor hun vrijstaande woning was een stoere en speelse woning met een gezellige, warme sfeer. Natuurlijk kleurtinten die goed matchen met het groene uitzicht buiten. Om de grote woonkamer volledig te benutten adviseerde MetDanique een modulaire bank zodat er altijd met de opstelling kan worden blijven veranderd. De schouw kreeg een donkere tint groen zodat dit straks dé eyecather van de ruimte wordt. De grote leefkeuken kreeg een speelse sfeer door een mix van verschillende stoelen, kleuren en materialen. De bewoners van deze vrijstaande woning in Vaassen gingen enthousiast met het interieuradvies aan de slag.

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D gerenderde visuals. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.