Interieuradvies Zeist

Voor dit interieuradvies in Zeist werd MetDanique gevraagd voor een interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping en een keuken touch-up. Ook mocht ik meedenken over de inrichting van de speelkamer van de kinderen die aan de keuken grenst. De aanstaande bewoners waren al tevreden met de basis van de woning maar het mocht wat warmer en strakker worden.

Keuken & eetkamer

De huidige keuken met kookeiland kreeg een kleine touch-up. De kastenwand kreeg een grijs tint en verlengde we iets met een aanrecht tegen het korte muurtje zodat we wat meer werkblad ruimte ontstond. Voor de bewoners was de voornaamste woonwens een sfeervolle, warme inrichting met ruimte voor het hele gezin. En een grote eettafel waar zij met familie en vrienden heerlijk kunnen borrelen en etentjes organiseren.  In het midden van de woning plaatste ik daarom een 3 meter lange eettafel met 8 stoelen erom. Om de eethoek wat meer af te bakenen tot knusse hoek kreeg een gedeelte van de lange wand een kleurvak. Hierdoor wordt de eetkamer echt het middelpunt van de woning.

 

Woonkamer

In de woonkamer ontwierp ik een maatwerk tv meubel wat doorloopt in een zitje in de erker. Hiermee verlengen we de zithoek wat meer en creëren we direct veel opbergruimte! Omdat de bank wat ver van de tv af staat plaatst ik een voorzet muurtje waar direct de persoonlijke kunst van de familie een fijne plek heeft. De verschillende vloerkleden betrekken de zitjes meer bij elkaar tot een grote ruimte.

 

Speelkamer

In de speelkamer van de kinderen koos ik voor een zachtere blauw/groen tint. Een maatwerk kast biedt veel opbergruimte en loopt door in een bureautje langs de wand. Later is het bureau gemakkelijk te verhogen, mee op de groei van de kinderen. Het blauw slaapbankje zorgt ervoor dat de speelkamer binnen enkele minuten omgebouwd kan worden tot logeerkamer. Handig! Daarnaast is het later een ideale kamer voor de kinderen om te chillen, relaxen en tv te kijken. Aan de muur er tegenover hangt voorlopig een mooi, persoonlijk kunstwerk van de bewoners maar is er later in de toekomst ook ruimte voor een tv. Een heerlijke kinderkamer op de toekomst gericht!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Zeist nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!