Interieurontwerp Vaassen

Voor de zomer van 2020 presenteerde ik het interieuradvies Loft Vaassen aan de toekomstige bewoners. Afgelopen week mocht ik het eindresultaat, Interieurontwerp Vaassen ,komen bewonderen en wat is het gaaf geworden! Het blijft zo bijzonder om door je eigen 3D tekening en interieuradvies te lopen.

HET ONTWERP

Voor een heel gezellig gezin uit Vaassen mocht ik een interieuradvies maken voor de gehele benedenverdieping van hun loft. Die naast de woon + eetkamer ook een slaapkamer, badkamer, buitenruimte, hal en kantoor bevatte. Ook de verouderde keuken mocht in het interieuradvies een goede en makkelijke make-over krijgen. Maar het allerbelangrijkste in hun nieuwe woning is; twee culturen samenbrengen. De Arabische achtergrond van de man moest ook zeker terug te zien zijn in de woning. Dus de woonwens was voornamelijk een stoere loft achtige woning met een arabische touch. In de slaapkamer komt ook het, net zoals in de rest van de woning, blauw en goud terug. Dit keer in een marmer look behang, blauwe velvet gordijnen en gouden lampjes. De eyecather van deze ruimte is het houten bed ombouw. De deur van de badkamer maakte plaats voor een ensuite ingang en wordt er via een nieuwe deur toegang gemaakt tot de buiten douche. Waardoor het geheel een echt Tropisch hotel sfeer krijgt.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieurontwerp Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken. Eens gratis en vrijblijvend kennismaken om te zien wat ik voor jou kan betekenen? Dat kan! Via deze link maak je gemakkelijk zelf een afspraak! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!