Tarieven

Budget

Uiteraard hebben we het tijdens onze samenwerking over het onderwerp budget. Ook al heb je misschien niet een vast omlijnd budget vastgesteld; iedereen denkt na over de waarde van een bepaald product of materialen. En iedereen doet dat op zijn/haar eigen manier gebaseerd op eigen woonsituatie’s. Met kleine kinderen heb je waarschijnlijk een ander budget voor de bank in gedachten dan als je gezellig alleen met je partner woont. Ik vraag hier dan ook actief op door, om jou een goed en passend advies te kunnen geven over materiaal- en productkeuzes.

Natuurlijk wil jij, naast alle verbouwingskosten, weten wat mijn advieskosten zijn. Om je hiervan een goed beeld te geven, heb ik de volgende pakketten ontwikkeld. Weet wel dat elke adviesvraag en elk huis anders is. Misschien wil je ook de keuken en slaapkamer door mij laten ontwerpen. Hier heb ik geen vaste pakketten maar kunnen zeker worden toegevoegd aan jouw ontwerptraject. Daarom bespreken we altijd wat het beste bij jouw wensen aansluit en ontvang je een offerte. Tijdens onze intake aan huis bepalen we welke adviesgesprekken op welk moment voor jullie het beste uitkomt. Zodat naast jullie toekomstige interieur ook het interieurontwerp-traject naadloos bij jullie wensen aansluit.

Pakket: Compleet Interieurontwerp Verbouwing

– Intakegesprek 1
– Moodboards sfeerbepaling
– 5-6 verschillende indelingen
– Adviesgesprek 2
– Plattegrond uitgekozen indeling
– Verlichtingsplan
– Adviesgesprek 3
– Concept interieurontwerp
– Concept van kleuren + materialen
– Adviesgesprek 4
– Fotorealistisch gerenderd 3D beelden
– Concreet advies voor kleuren, stoffering, meubels en accessoires
– Concreet verlichtingsplan met armatuur advies
– Maatwerk
– Overzichtelijke presentatie + stalen
– Adviesgesprek 5

 

 

 

 

Investering € 4300,-

interieuradvies

Pakket: Interieuradvies herinrichting

– Intakegesprek 1
– Moodboards sfeerbepaling
– 3 verschillende indelingen
– Adviesgesprek 2
– Fotorealistische gerenderd 3D beelden
– Concreet advies kleuren + materialen
– Adviesgesprek 3

 

 

 

Investering € 1950,-

interieurontwerp
interieuradvies

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvende en gratis kennismaking van ongeveer 30-45 min die jullie zelf kunnen inplannen in mijn agenda leren we elkaar alvast kort even kennen. We bespreken jullie plannen, wensen, dromen en de tijdlijn. Uiteraard vertel ik jullie graag over het interieurontwerp traject en bekijken we alvast kort welke vorm van samenwerken het beste past bij jullie wensen. Ook kijken we samen door een voorbeeld interieurontwerp zodat jullie een helder beeld hebben van wat jullie ontvangen.

 

Plan hier een digitale kennismaking in  of neem contact met mij.

Dit bedrag is incl btw en gebaseerd op een gemiddelde (+/- 60 m2) benedenverdieping 

MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland. Eventuele parkeerkosten worden wel in rekening gebracht. Indien de totale reistijd langer dan 3 uur is reken ik hier een gereduceerd uurtarief voor. 

Voor overige wensen zoals een keuken,- of badkamer ontwerp, zolderverdieping etc wordt een maatwerk offerte gemaakt.