Blur Amersfoort

Blur AmersfoortVorige week was ik een dagje in Amersfoort, zo ging ik natuurlijk langs bij Buuf in de Serre maar ook bij het nieuwe winkeltje Blur. Een klein beetje verstopt in een zijstraatje, de Mooierstraat, maar zeker de moeite waard! Een fijne winkel waar je terecht kan voor de leukste, unieke hebben-dingetjes die allemaal een eigen verhaal hebben. De producten komen allemaal van kleine of grote ambitieuze ondernemers die met hun product op hun manier iets bijdrage aan een betere wereld. 

Blur Amersfoort
Blur wil jou graag informeren over wat je nou precies koopt zodat je deze producten ook bewust koop. Want met alles wat je koopt of doet maak je een keuze maar creëer je ook herinneringen! Daarom is Blur een soort podium voor producten die ‘goed’ doen. Van eerlijk geproduceerde kleding tot de (pinda)kaas van de boer uit de buurt. Producten maar ook de ondernemers, die iets bijdrage aan een betere wereld krijgen een ‘podium’ plekje bij Blur!
Blur Amersfoort

Laat je inspireren door alle leuke producten die Blur verkoopt onder het genot van een heerlijke kop koffie met iets lekkers. Zoals een verse bananenbrood of een van de heerlijke wafels! Je kan er gezellig binnen zitten maar Blur beschikt ook over een terrasje waar je heerlijk in het zonnetje kan zitten. Als je er dan toch bent én opzoek bent naar nog meer leuke, hotspots in Amersfoort, vraag binnen bij Blur naar het kaartje met alle (lokale), ondernemers! Zo vindt je alle hotspots in Amersfoort heel gemakkelijk!


Blur Amersfoort vind je op de Mooierstraat 18 en natuurlijk op www.bluryourlife.com

Liefs,
Danique