Buuf in de Serre

buuf in de serre

Vandaag stond er een gezellig dagje Amersfoort op de planning en natuurlijk kon ik het heerlijke, bekende plekje Buuf in de Serre echt niet overslaan. Een heerlijk koffie tentje in een heuse¬†(ja echt! ūüėČ ) serre met een gezellig ‘binnen pleintje’ ervoor. In het zonnetje krijg je al bijna het echte vakantie gevoel. Het perfecte plekje voor een kopje koffie, een glas zelfgemaakte limonade met n√°tuurlijk een grote punt van een van de lekkerste, verse (hartige) taarten!

buuf in de serre

Onbekend is het natuurlijk al lang niet meer, deze fijne plek bijna in het centrum van Amersfoort. Maar nog steeds zeker de moeite waard! Het frisse, witte interieur met de gave, mint groene schoolstoeltjes in combinatie met hout en zwart vormen zich tot een echte eyecatcher! Extra leuk zijn de tegeltjes waarop de oude gebruikers sporen goed zichtbaar zijn. Om de fijne toonbank kun je al helemaal niet om heen, niet alleen omdat hier natuurlijk de taarten staan maar ook om het ontwerp met de witte tegeltjes, de houten details en natuurlijk de houten BUUF erboven. Super leuk!

buuf in de serre

De twee, gezellige vriendinnen (en vroegere ‘buufs’) Carmen en Cesare zitten sinds 2015 in dit geweldige pand. Samen bakken ze de lekkerste (hartige) taarten die zijn bereid met streekproducten, ze willen namelijk alleen pure, natuurlijke ingredi√ęnten √©n zo min mogelijk toegevoegde kleur- en smaakstoffen! Hierdoor wisselt hun menu ook ieder seizoen en is er dus iedere keer wel weer wat anders te proeven. Een extra goed excuus dus om vaak langs te gaan, toch? ūüėČ

Buuf in de Serre vind je op de Kleine Haag 2 in Amersfoort en natuurlijk op www.buufindeserre.nl

Liefs,
Danique