Hotspot Zwolle | De Kas van Kaat

De Kas van Kaat

Sinds drie maanden zit er een onwijs leuk nieuwe hotspot in Zwolle, De Kas van KAAT. Je kan er heerlijk lunchen en genieten van het mooie uitzicht maar je kan er ook super verse, biologische boodschappen doen! Bijna alle ingrediënten worden zelf op het eigen land verbouwd, zo krijg je altijd een écht verse appeltaart of geniet je van net gebakken broodje met huisgemaakte verse jam, hoe lekker is dat?!

Buiten dat alles er vers en zelf verbouwd is zit er ook nog eens een super sterke en tof concept om De Kas van KAAT. De Kas van KAAT en de kwekerij van SymBIO&zo zijn namelijk onderdeel van de Omega-groep. Deze zorgorganistatie biedt begeleiding op het gebied van wonen, ambulante- gezinsbegeleiding en werk en dag besteding! Het team bestaat uit een mix van vakkrachten en zorg professionals, deze mix zorgt ervoor dat het project gerund wordt als echt bedrijf, mét de nodige begeleiding. Hoe mooi is dat?!

Als je binnenkomt komt de geur van vers gebakken brood je al tegemoet. Je krijgt er eigenlijk gewoon gelijk trek van! Mijn oog viel natuurlijk gelijk op het stukje van het atelier waar de allermooiste hebben dingetjes te koop staan. En zo’n biologisch winkeltje.. daar kan ik echt uren in rond lopen, alle mooie verpakkingen bekijken. Je kan er heerlijk buiten op het afgeschermde terras zitten, genieten van je koffietje en naar alle gewassen en weilanden turen. Echt een plekje om heerlijk tot rust te komen vanuit de drukte van de stad. Als je eventjes heerlijk in alle rust wilt genieten van je koffie (met een taartje 😉 ) dan is De Kas van KAAT echt een aanrader!

De Kas van Kaat De Kas van Kaat De Kas van Kaat 

Tijdens mijn bezoekje kreeg ik een rondleiding door medewerker Erik die mij met liefde over van alles over het concept van De Kas van KAAT vertelde. Ik mocht zelfs even in de keuken, de opslag en de kwekerij kijken. Alsof dat nog niet leuk genoeg was mocht ik op het laatst ook nog eens een stukje taart proeven van het nieuwe recept wat ze aan uit het proberen waren, heerlijk! Wat een leuke en lieve mensen werken er hier en wat een onwijs mooi concept, gauw nog maar eens een keer bezoeken!