KEK Delft

KEK Delft
Samen met Lieke van Streept was ik gisteren een dagje in Delft. Bij KEK Delft begonnen we de dag met een lekkere koffie en een taartje. Zelf was ik er al een keer eerder geweest met Suzanne & Inge toen ik stage liep bij &SUUS,  hierdoor ik wist dus al wat voor ontzettend leuke koffie bar & lunchroom KEK is! Buiten staan er altijd twee leuke, uitnodigende zitjes en met mooi weer zetten ze de ramen van de ‘vensterbank barretjes’ open! Zo kan je lekker in het zonnetje genieten van een van de speciale koffie’s, taartjes of heerlijke (gezonde) lunch. Oh en voor een ontbijtje zit je hier trouwens ook helemaal goed!


Uit de speciale koffie’s kozen wij uiteindelijk voor de ‘Salted Caramel Latte’ en de ‘Coconut Milk Mocca’. Natuurlijk konden we de vitrine vol zelfgebakken taartjes niet weerstaan. Na even twijfelen, ze hebben zoveel verschillende soorten, werd het een witte chocolade cheesecake en de Red Velvet Cake. Ontzettend lekker! Ook de koffie was heerlijk, de Salted Caramel was niet al te zoet en je proefde echt de gezoute caramel, de Coconut Milk smaakte vooral naar chocola maar hij is alsnog erg lekker.

KEK Delft

Omdat we op de lunchkaart hadden gezien dat KEK ook heerlijke broodjes serveert besloten we om na ons rondje door Delft weer terug naar KEK te gaan voor een van de verse broodjes. Wat zeker een goede keuze was, want wat waren de broodjes lekker! En als je een sapje of smoothie besteld maken zij deze direct in de ‘sapjes bar’. Lieke had een broodje ‘BLT’ met avocado en truffel mayonaise en ik ging voor het broodje geitenkaas met portobello. Extra leuk! Het brood wat KEK serveert verkopen zij hier ook! Je kan het gebakken of ongebakken mee krijgen. Dus met een heel brood onder de arm vertrokken we weer richting huis na een zeer geslaagd en vooral een ‘lekker’ dagje Delft of eigenlijk een dagje KEK ;).

KEK Delft KEK verkoopt ook allerlei verschillende ‘hebbedingetjes’! Van de waterkaraffen waarin je water geserveerd krijgt tot zilveren kettinkjes. Probeer hier maar eens met lege handen weg te gaan ;)!

Liefs,

Danique