Rondreis Canada


Misschien had je het al gelezen op mijn instagram maar over precies drie weekjes vertrek ik voor een hele bijzondere zomervakantie. Wij gaan namelijk een maandje rondtrekken in Canada! We vliegen naar VanCouver, gaan vanaf daar rondreizen en eindigen de rondreis ook weer in VanCouver, waar we dan nog een paar dagen de tijd hebben om de stad te bekijken. Het voelt nog een beetje onwerkelijk maar ik heb er onwijs veel zin in. Toen ik van kunstinkaart.nl een tegoed kreeg voor een poster
 wist ik direct welke ik zou bestellen.. 

Wauw, over precies drie weken is het zover, onze rondreis in Canada gaat beginnen. Hoe raar is het dat zo’n reis eerst nog heel ver vooruit lijkt en nu ineens al om de hoek lijkt te zijn! Met een camper gaan we West-Canada ontdekken en vertoeven we de laatste 5 dagen in VanCouver! Op de instagram lunch van Hemelryk ontvingen we allemaal een tegoed voor een gave A3 poster van kunstinkaart. Meestal koop je ‘souvenirs’ van je reis tijdens of achteraf maar deze kon ik natuurlijk niet laten liggen. De landkaart van Canada, zo heb ik alvast een mooi aandenken aan een bijzondere reis. Er komen vast meer souvenirs uit Canada zelf bij maar hier ben ik al ontzettend blij mee!

Op de blog zal ik tijdens onze rondreis updates plaatsen, waar we zijn geweest en wat we allemaal beleefd hebben. Door het tijds verschil én het (waarschijnlijke) gebrek aan wifi zal dit misschien niet altijd even goed gaan maar ik doe mijn best!

Zijn er nog meer mensen die al uitkijken naar hun zomervakanties?
Fijn zonnige weekend allemaal! Liefs

Danique