SUMMER BREEZE ESSENTIALS


De zomervakantie staat dan nu toch echt bijna voor de deur of is voor sommige mensen zelfs al begonnen! De koffers komen weer van zolder, de caravan wordt uit de stalling gehaald en de laatste bestemmingsinformatie nog een keertje doorgelezen. Wat zijn jouw vakantie plannen dit jaar? Lekker met het vliegtuig naar een tropische bestemming of reis je met de auto naar Zuid-Frankrijk waarbij de gedachten van het Franse stokbrood je het water al in de mond loopt? Zes hippe producten die perfect zijn voor op vakantie! 

Dit jaar gaat er, buiten de geweldige reis naar Canada, nog een mini-droom van mij in vervulling. Samen met mijn vriend ga ik namelijk twee weken in een omgebouwd busje op roadtrip, hoe tof! Afgelopen weekend hebben we het busje al helemaal schoongemaakt en het inpak lijstje ligt al klaar op mijn bureau. Maar wat moeten we allemaal meenemen? Omdat ik de laatste tijd steeds wat meer bewuster probeer te leven was ik benieuwd naar toffe milieu-bewuste vakantie spullen die we kunnen mee nemen!

De hippe shopper
De perfecte tas om je verse broodjes s’ ochtends mee op te halen, om mee over dat schattige marktje te struinen of om je strandspullen in mee te nemen! Opgevouwen blijft er maar een klein, licht pakketje van over die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Thuis kan je hem ook gerust mee naar de supermarkt nemen of stylish in je badkamer ophangen met bv een paar eucalyptus plantjes erin.
Website & bron : Lesjumelles

Trudy's tasje

Relax modus ON
Breng jij je dagen ook graag op het strand of in een parkje door? Dan is een fijne Hamamdoek zeker een must-have! Hamamdoeken zijn van 100% kantoen gemaakt, hebben toffe kleuren en printjes én zijn ook nog eens lekker licht! Perfect voor een dagje strand of een fijne picknick. En na de vakantie doet deze grote hamamdoek het ook perfect als plaid over bv je bed!
Website: mooisenmeer
Bron: Own picture

Coffee on the go!
Wie met de auto naar de vakantiebestemming reist kent dit vast wel, onderweg een koffie stop maken. Maar eigenlijk zijn al die koffie bekers en vooral de plastic deksels helemaal niet zo goed voor het milieu en belanden helaas vaak aan de kant van de weg.. Je eigen koffiebeker mee nemen zorgt voor een hele hoop minder afval én ziet er eigenlijk ook nog eens veel hipper uit! Als dan die  to-go beker ook nog eens van milieuvriendelijke, herbruikbare natuurlijke bamboevezels zijn gemaakt is natuurlijk helemaal top! Deze Swirl Ecoffee Cup zijn lekker licht, stevig en volledig vaatwasmachine bestendig. Ooh en voor de knoeiers onder ons, het heeft ook nog eens een hersluitbare ‘no-drip’ lid. Kom je ook nog zonder vlekken op je bestemming aan! In meerdere maten en verschillende printjes/kleurtjes verkrijgbaar!
Website & Bron: ecoffeecup  of Nederlands verkooppunt: vtwonen

  

 

 

Write it down!
Sinds een tijdje hou ik een travel journal bij van de stedentripjes die ik maak, op dat moment moet ik toegeven is het best veel werk. Want als je het niet bij houdt vergeet je eigenlijk wat je allemaal gedaan hebt. Maar dat is dan ook gelijk de motivatie om het wel te doen, als je het naar een paar dagen al vergeet hoe is dat dan over een aantal jaren? En zulke leuke, mooie tripjes wil je toch eigenlijk goed blijven herinneren. Schrijf op wat je die dag gedaan hebt, hoe warm het was en wat je allemaal voor lekkers gegeten hebt. Plak je bonnetjes en entree tickets in voor een echt levendig gevoel. Heb je toevallig een polaroid camera? Plak deze mooie moment fototjes er ook bij in, zo maak je er echt een persoonlijk boekje van! Hoe tof is deze travel journal die je ook nog eens kan personaliseren door de leren (!) voorkant met het stukje plattegrond te laten bedrukken wat jij graag wilt! Je kan ook nog eens uit drie kleuren kiezen, print kleur uit het jaar 1960, 1895 of 1907!
Website & Bron : notonthehighstreet

  

Smeren maar!
Zelf vind ik niets zo fijn als na een lange dag in de zon, om me in te smeren met bodylotion. Zoals velen van jullie al wel weten heb ik echt een zwak voor bodylotions, creme’s en alle andere smeerbare producten in mooie verpakkingen. Deze van Evolve Beauty hebben ze ook nog eens in een handig verpakking met pompje maar is ook verkrijgbaar in een 60ml, handig voor als je met het vliegtuig gaat!
Website & bron: GreenBeautyShop

Afbeeldingsresultaat voor natuurlijke bodylotionAfbeeldingsresultaat voor natuurlijke bodylotion

 

I know the way!
En wat natuurlijk echt niet mag ontbreken op jouw reisjes is een leuke, toffe reisgids! Zelf ben ik echt fan van de Time to Momo reisgidsen. Super leuk boekje met handige routes, tips voor schattige marktjes en restaurants en de (niet) toeristische must-see’s! Helaas is er nog geen boekje over Bratislava maar de andere (grote) steden die misschien wel op onze route komen hebben ze gelukkig wel!
Website:timetomomo
Bron: desandwichformule
Gerelateerde afbeelding

Hopelijk hebben jullie net zoveel zin in de zomervakantie als ik! En met deze toffe (milieuvriendelijke) producten met het natuurlijk helemaal goed komen! Nou ben ik natuurlijk wel benieuwd waar jij naar toe gaat op vakantie? Oh en als iemand tips heeft over Bratislava hoor ik die natuurlijk graag! Fijne vakantie (alvast)!