foreign moods | August

foreign moods

Augustus, dé zomermaand. Althans voor mijn gevoel dan. Zonnige dagen en fijne warme, lange avonden. Het ontdekken van nieuwe landen, steden en plekken. Foreign Moods Schattige zijstraatjes in verschillende vrolijke kleuren en hagel witte stranden. Heel instagram staat er deze maand natuurlijk weer vol mee. En zelf ga ik daar ook zeker van genieten!

In de zomermaanden zijn we, hopelijk, veel minder binnen dan in de andere maanden. Een heerlijk zonnetje, met hier en daar een verfrissende bui voor de planten, brengen we de meeste tijd lekker buiten door. Tussen de mooie warme kleuren, misschien wel met onze billen op een hagel wit strand of in een omgebouwd busje op weg naar een nieuw avontuur. De zomer staat voor mij voor opladen, nieuwe inspiratie opdoen, uit je comfort zone stappen en vooral heel veel genieten met je vrienden en familie.

Een frisse wind door het dagelijkse leven, kan ook een frisse wind door je interieur betekenen! Ga naar de zomer eens door je woning heen maakt alles je nog wel zo gelukkig? Staat er misschien niet veel te veel of mis je juist niet dat ene nog? Verander eens van kleur, breng fijne warme kleuren aan en geef je vakantie souvenirs een mooi plekje. Trek de zomer zo lang mogelijk door! Foreign Moods voor nieuwe avonturen en een frisse blik!