Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist

Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist

Voor dit Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. In het ontwerp namen we de hal, woon,- en eetkamer, keuken en de speelkamer van hun kinderen aan bod. Het ontwerp realiseerde de bewoners zelf! Het ontwerp kun je hier bekijken: Interieuradvies Zeist.

Het interieurontwerp Zeist

Voor dit interieuradvies in Zeist werd MetDanique gevraagd voor een interieurontwerp voor de gehele benedenverdieping en een keuken touch-up. Ook mocht ik meedenken over de inrichting van de speelkamer van de kinderen die aan de keuken grenst. De aanstaande bewoners waren al tevreden met de basis van de woning maar het mocht wat warmer en strakker worden. Voor de bewoners was de voornaamste woonwens een sfeervolle, warme inrichting met ruimte voor het hele gezin. En een grote eettafel waar zij met familie en vrienden heerlijk kunnen borrelen en etentjes organiseren.  In het midden van de woning plaatste ik daarom een 3 meter lange eettafel met 8 stoelen erom. Om de eethoek wat meer af te bakenen tot knusse hoek kreeg een gedeelte van de lange wand een kleurvak. Hierdoor wordt de eetkamer echt het middelpunt van de woning. In de woonkamer ontwierp ik een maatwerk tv meubel wat doorloopt in een zitje in de erker. Hiermee verlengen we de zithoek wat meer en creëren we direct veel opbergruimte! Omdat de bank wat ver van de tv af staat plaatst ik een voorzet muurtje waar direct de persoonlijke kunst van de familie een fijne plek heeft. De verschillende vloerkleden betrekken de zitjes meer bij elkaar tot een grote ruimte.

MEER METDANIQUE

Wil je naast Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist graag meer inspiratie zien en/of op de hoogte blijven van mijn werk als interieurontwerper? Op mijn website staat onder portfolio nog meer ontwerpen! Op mijn Instagram account deel ik regelmatig tips, inspiratie en adviezen!