Inspiratie reisje: Sevilla

Inspiratie reisje

Vorige week bezocht ik mijn vriendin Lieke op die destijds een maandje in het heerlijke Spanje doorbracht. Een goed excuus voor mij natuurlijk om daar heen te vliegen en om daarna weer heerlijk vol met nieuwe inspiratie naar huis te gaan. Het weekje propte we helemaal vol met bezoekjes aan de stad Sevilla, Jerez en Cadiz. Werkte we heerlijk in het zonnetje wat door de balkon deuren naar binnen kwam (hallo 25 graden) en bezochten we o.a. een sherry boerderij. Heerlijk zo’n Inspiratie reisje, ik zit namelijk weer vol frisse en goede moed achter mijn laptop! Maar eerst even een terug blik natuurlijk!

Inspiratie is namelijk overal te vinden, niet alleen op Pinterest. Juist in gebouwen en de natuur zie je de meest prachtige kleuren combinatie’s en al helemaal in Sevilla. Een super leuke stad vol met tegeltjes! Alles in de steden is betegeld, van de gebouwen tot en met de bankjes in de parken. Super leuk en heel inspirerend! Lieke verbleef zelf in Jerez dus we zijn voornamelijk in het dorpje daar en in het leuke kustplaatsje Cadiz geweest! Een super schattige plek met hele leuke terrasjes, pleintjes en een leuke kustlijn. Uiteraard hebben we de week vooral doorgebracht genietend van deze mooie plekjes en heerlijk tapas etend op een van deze leuke terrasjes. Precies wat een inspiratie reisje voor mij inhoud; mooi weer, leuke steden, fijne mensen, lekker eten en vooral veel kleur en patronen!

Sevilla en omgeving vind ik echt een aanrader voor iedereen die graag wat inspiratie op wilt doen. Je kan er echt onwijs genieten van de leuke steden en dorpen, mooie kustlijn en natuurlijk onwijs lekker eten! Uiteraard kan je natuurlijk ook gewoon inspiratie vanuit Nederland en thuis opdoen. Maak een flinke wandeling door de natuur, bezoek eens een dorp of stad waar je nog nooit eerder bent geweest of scroll lekker een avondje door Pinterest!