Mijn favorieten: interieurboeken

Een koffietafel boek, magazine of leerzame boeken. Ik ben eigenlijk wel gek op allemaal Dus een nieuwe in de mijn favorieten: interieurboeken.

Create: At Home with Old & New: Homes inspired by old & new 

Een prachtig boek om te hebben en heerlijk om in te bladeren. Het boek geeft super mooie voorbeelden om jouw oude items, maar ook vintage kringloop parels te gebruiken in een nieuw interieur. Modern en vintage gaan namelijk super goed samen. Een mooie manier om meerdere verhalen te vertellen en duurzamer met jouw interieur om te gaan!

The Interior Design Handbook

Wat is de juiste afmeting voor jouw vloerkleed? Wat is een mooie positie voor jouw posterwand en hoe hoog moet jouw kookeiland eigenlijk zijn? Een fijn boekje met de basis voor interieurontwerpers staat hierin! Heel fijn als je zo nu en dan even het boekje erbij kan pakken als je twijfelt!

Victorian Modern : A Design Bible for the Victorian Home

Een tof boek die helemaal raak is wat betreft de doelgroep; prachtig ingerichten klassieke huizen. Met of zonder een moderne touch.

Beetje Magazine

En deze van vriendin Beate Vieth van BeetjeHome mocht natuurlijk ook zeker niet ontbreken! Ze heeft zo’n prachtig koffietafel boek geschreven, niet alleen op interieur gericht maar je haalt er zeker inspiratie uit voor jouw interieur!

Rooskleurig

Wie kent Roos Reedijk eigenlijk niet? De interieurstyliste van het beroemde programma Kopen zonder Kijken. Zij schreef ook een interieurboek, een prachtig gekleurd boek met ontzettend veel inspiratie! Een heerlijk boek om in de boekenkast te hebben!

Nice Stuff

Nog zo’n heerlijk kleurrijk boek! Vooral bekend van instagram Theo Bert Pot schreef dit heerlijke boek. Als je hier geen inspiratie van krijgt dan weet ik het ook niet meer 😉

Dat waren ze! mijn favorieten: interieurboeken.

*Sommige linkjes zijn affiliate linkjes. Dat betekend dat ik hier een klein percentage van ontvang zodra jij een aankoopt doet. Jij betaald hier uiteraard niks extra voor 🙂