moments captured: fotoalbum van Israël


Het voelt alweer zo lang geleden,
mijn rondreis door Israël. Een bijzondere ervaring die ik eigenlijk wel graag voor altijd tastbaar zou willen houden. Want stiekem blijken herinneringen toch altijd een beetje te vervagen.. Maar met een fotoboek heb je altijd de herinnering bij de hand!

Ook van deze bijzondere reis wil ik graag een fotoalbum. Maar met fotoboeken maken ben ik helaas dus echt niet zo goed als dat ik mezelf graag aanpraat. De plannen zijn er altijd maar de uitwerking laat vaak nogal op zich wachten. Of als ik er eenmaal aan begin vind ik het systeem toch niet zo handig te gebruiken, heb ik nét even geen tijd of wil ik liever een handgemaakt fotoalbum. Nou dat laatste is er echt nog nooit van gekomen.. Dus de vraag van studentendrukwerk of ik hun fotoalbum wilde uitproberen kwam als geroepen.

Het systeem om het album mee te maken werkt echt top! Het programma sorteert de foto’s voor je op de gewenste manier, zelf vind ik op aanmaak datum altijd erg handig. Zo komt je boekindeling gemakkelijk op volgorde van je reis! Zodra je klaar bent met de indeling krijg je voordat je je boek besteld een print voorbeeld gemaild. Daarmee kan je super goed zien hoe je boek eruit komt te zien en kan je indien nodig toch nog het een en ander aanpassen. Handig! Maar als je een ander soort boek geprint wilt hebben dat kan natuurlijk ook! Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft toch ergens dat zelf geschreven boek op de computer staan? 😉

Mijn foto album staat voorlopig nog even te shinen in de woonkamer, kan ik iedereen lastig vallen met mooie plaatjes van de bijzondere reis. Uiteraard staat de rondreis ook in geuren en kleuren op de blog 🙂

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met studentendrukwerk.nl. Achter elke samenwerking op mijn blog sta ik volledig achter en deel ik mijn eerlijke mening.