Gerealiseerd interieuradvies Deventer

Gerealiseerd interieuradvies Deventer

Voor dit interieuradvies in Deventer mocht MetDanique in 2019 al een ontwerp maken voor de benedenverdieping en in 2021 voor de zolder. Over beide ontwerpen kun je meer lezen op de ontwerp pagina’s Interieuradvies Deventer en Interieuradvies Deventer Slaapkamer. Samen met Beate vriendin en de fotografe van BeetjeHome bracht ik een bezoekje aan Gerealiseerd interieuradvies Deventer. Het resultaat van het ontwerp en de uitvoering vind je hier!

Het interieurontwerp

De bewoners wilde graag een warme, knusse sfeer en waren opzoek naar een fijne, lichte indeling. Om het kinderhoekje ook echt onderdeel van het interieur te laten zijn verwerkte ik deze in een ontwerp voor een maatwerk kast. Hierboven kunnen de ouders mooie styling items kwijt en in de kasten achter de webbing deurtjes is er genoeg opbergruimte voor speelgoed. De eetkamer plaatste we bij de openslaande deuren en deze wand kreeg samen met het raam op de lange wand een lichte groen tint. Zo verbinden we de mooie tuin ook echt met binnen. De gordijnen geven een knusse sfeer aan de ruimte, vooral ‘s avonds en verbeteren de akoestiek in de woning. In de keuken koos ik o.a. voor gouden hanglampen, gouden details en planten om de ruimte helemaal af te maken.

Om ook de slaapkamer op zolder een wat meer romantischere, knusse sfeer te creëren kreeg de achterwand inclusief het voorzet muurtje een roze tint. De schuine wand liet ik behangen met een linnen structuur om de ruimte een zachtere touch tegen. De andere kant van de zolder werd een fijne kastenkamer waar de bewoners alle ruimte hebben om kleding en accessoires etc op te bergen. Achter de schuifwanden in het knieschot is er genoeg opbergruimte voor de schoenen.

Meer MetDanique

Wil je naast Gerealiseerd interieuradvies Deventer graag meer inspiratie zien en/of op de hoogte blijven van mijn werk als interieurontwerper? Op mijn Instagram account deel ik regelmatig tips, inspiratie en adviezen!