Danique Koldenhof - MetDanique

“Working hard for something we don’t care about is called stress.
Working hard for something we love is called passion.”

Even voorstellen

Een jonge, enthousiaste interieurontwerper

Ik ben Danique Koldenhof, interieurontwerper en verliefd op alles wat met sfeer en kleur te maken heeft. Als kind werd ik al regelmatig verliefd op een karakteristiek pand, keek ik het liefste door elk raam even naar binnen en had duidelijk behoefte aan sfeer en kleur. Alles moest en zou  geel. De muren op mijn kamer kregen geregeld een ander kleur en/of printje.

De liefde voor huizen, de bewoners en kleuren groeide met de jaren alleen nog maar meer en al snel wist ik wat ik wilde gaan doen. Het verhaal van bewoners en het huis vertellen. Kleuren en stijlen combineren, nieuwe dingen creëren en de mooiste woonwensen vertalen naar een persoonlijk interieur. Om dit goed te kunnen doen studeerde ik, niet geheel verrassend, de opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur op het Cibap Vakcollege in Zwolle en studeerde in 2017, versneld succesvol af!

Ik verdiep mij graag in jouw woonsituatie en ga uitdagingen zoals twee (of meerdere) totaal uiteenlopende woonstijlen combineren tot een fijne gezamenlijke woonstijl graag aan! Jouw woonwensen staan centraal, samen kijken wat voor jou het belangrijkste aan een interieur is, waar je nou eigenlijk echt behoefte aan hebt en hoe jouw interieur jouw leven nog een stukje leuker maakt! Passend jou en jouw woonsituatie creëer ik een ruimte die eenheid, goede balans en een persoonlijke sfeer uitstraalt!

Ben jij er klaar voor om te zorgen dat jouw interieur jouw leven nog een stukje mooier maakt?

Wat klanten zeggen
Follow me

Naast interieur ben ik ook groot liefhebber van reizen, landen en culturen ontdekken. Uit mijn reizen haal ik dan ook veel inspiratie! Leuk om te zien waar ik ben geweest en wat er nog op mijn reisplanning staat? Op mijn blog vind je meerdere reisverhalen met inspirerende plekken en tips!

My next destinations

Portugal

Zomer van 2021 (hopelijk)

Australië
Vanwege corona verschoven.. 2x..