Brainstorm met Beeld Interieuradvies

Voor wie is het Brainstorm met Beeld Interieuradvies?

Het Brainstorm met Beeld interieuradvies is perfect voor jou als je het lastig vindt om al jouw ideeën voor je te zien. Zodat je al voor dat je het gerealiseerd hebt een duidelijk beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien! We gaan net zoals bij het Brainstorm pakket aan de slag met jouw fijne basis om je echt helemaal thuis te laten voelen. Maar dan teken we bij dit interieuradvies de ideeën ook direct in 3D uit. Zodat je direct een goed en helder beeld van de ideeën hebt.

Interieuradvies
Wat is het Brainstorm met Beeld Interieuradvies?

Bij een Brainstorm met Beeld Interieuradvies vraag ik je van tevoren om een plattegrond van de woning, zodat ik deze alvast in 3D kan tekenen. Daarna kom ik 2 uur lang bij jou thuis om samen met je brainstormen, nieuwe ideeën te bedenken en al jouw interieur vragen te beantwoorden. Tijdens het advies kan ik dan direct de ideeën in de 3D tekening van jullie woning plaatsen. Zodat je direct een goed beeld krijgt van hoe alle plannen kunnen gaan uitpakken! We kunnen hierbij ook direct al wat aan het schuiven gaan met (kleine) meubels, maar je kunt natuurlijk ook achteraf je tips in werking zetten!

Dus even op een rijtje, wat krijg je bij het Brainstorm met Beeld Interieuradvies?
  • Het advies vindt plaats bij jou thuis
  • Je krijgt 2 uur lang antwoord op alle vragen over jouw interieur
  • Het maakt niet uit met welke ruimte je aan de slag wilt, je mag de 2 uur gebruiken hoe jij het wilt! Als je van tevoren maar hiervan de plattegrond hebt doorgestuurd.
  • Achteraf krijg je een 5 fotorealistische gerendeerd beelden van jouw woning en een verslag van alle besproken onderwerpen, kleurnummers, materialen etc.
  • Extra inspiratie persoonlijk voor jou!
  • Concrete interieurtips waar je direct mee aan de slag kunt!
De investering voor het Brainstorm met beeld Interieuradvies is € 995,-

Dit bedrag is inclusief btw. MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland. Eventuele parkeerkosten worden wel in rekening gebracht.

Goed om te weten: vind je 2 uur te kort? Je kunt dit Live Advies altijd uitbreiden met extra uren (€75,- incl btw per volgend uur) 

Interieuradvies Utrecht - benedenverdieping
Is er voorbereiding nodig voor het Brainstorm met beeld Interieuradvies?

Voorafgaand aan het Interieuradvies ontvang ik graag een plattegrond met juiste maten van de betreffende woning/ruimtes. Niet noodzakelijk maar wel leuk; het opdoen van inspiratie. Maak een moodboard of gebruik Pinterest om je te laten inspireren. Wat vind je mooi? Wat is jouw droominterieur? En wat mis je nog? Dan gaan we daar samen mee aan de slag.

Wie is Danique Koldenhof?

Als gediplomeerd ruimtelijk vormgever aan vakschool Cibap in Zwolle heb ik mij gespecialiseerd in Kleur en Interieur. Ik verdiep mij graag in de uiteenlopende wensen van mensen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn liefde en passie voor interieur ga ik altijd vol enthousiasme aan de slag. Mijn passie voor interieur in combinatie met de laatste interieur trends, materialen en kleuren kennis, zorgen ervoor dat ik altijd een passende oplossing creëer voor al jouw interieur- en woonwensen.