Live Interieuradvies

Een brainstorm sessie is perfect voor als jij je in het volgende herkent: eigenlijk vind je dat de basis van jouw interieur wel in orde is, maar je mist toch net die ene touch om de sfeer in jouw woonruimte helemaal naar je zin te maken. En het zou zomaar kunnen zijn dat je helemaal niet van plan bent om nog jaren in deze woning te blijven, maar voor nu is het wel helemaal jouw plekje en wil je ook wel graag dat het echt als jouw thuis voelt.

Ook al weet je dat je zelf ook kijk hebt op een sfeervol interieur, soms is het fijn om te sparren met iemand die met een frisse blik naar jouw ideeën en interieur kijkt. Vandaar dat ik dit pakket in het leven heb geroepen: dat sparren kom ik namelijk graag met je doen!

Brainstorm sessie
Wat is een Live Interieuradvies?

Bij een Live interieuradvies kom ik bij jou thuis langs om je 2 uur lang te voorzien van mondelinge adviezen en tips. We kunnen hierbij direct al wat aan het schuiven gaan met (kleine) meubels, maar je kunt natuurlijk ook achteraf nog de tips in werking zetten. Na het interieuradvies ontvang je een document waarin onze besproken onderwerpen terug te vinden zijn, bij jouw wensen aansluitende inspiratie en extra, praktische informatie zoals eventuele linkjes om de ontbrekende items gemakkelijk te kunnen shoppen.

Wat anderen zeggen over de Live interieuradvies

“We waren het enthousiasme een beetje kwijt om van ons huisje een gezellige plek te maken. Er is tegenwoordig zóveel keuze.. Tijdens het Live Interieuradvies heeft Danique al onze vragen beantwoord en hebben we het hele huis doorgelopen. Daarna kregen we alles wat we besproken hebben ook nog op papier. Super fijn dat onze ‘warrige’ gedachten nu door Danique omgezet zijn in beeld.” – Celine Schiks

Bekijk hier ook mijn portfolio.

Dus even op een rijtje, wat krijg je bij een Live interieuradvies ?
  • Het advies vindt plaats bij jou thuis
  • Je krijgt 2 uur lang antwoord op alle vragen over jouw interieur
  • Het maakt niet uit met welke ruimte je aan de slag wilt, je mag de 2 uur gebruiken hoe jij het wilt!
  • Mooie uitwerking van jouw brainstorm sessie incl. informatie zoals de uitgekozen kleurnummers/materialen
  • Concrete interieurtips waar je direct mee aan de slag kunt
De investering voor de Live interieuradvies is € 550,-

Dit bedrag is inclusief btw. MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland. Eventuele parkeerkosten worden wel in rekening gebracht.

Goed om te weten: vind je 2 uur te kort? Je kunt dit Live Advies altijd uitbreiden met extra uren (€80,- incl btw per volgend uur) 

Is er voorbereiding nodig voor de Live interieuradvies

Voorafgaand aan het interieuradvies is het niet noodzakelijk, maar wel handig: het opdoen van inspiratie. Maak een moodboard of gebruik Pinterest om je te laten inspireren. Wat vind je mooi? Wat is jouw droominterieur? En wat mis je nog? Dan gaan we daar samen mee aan de slag.