Kennismaking

gratis en vrijblijvende online kennismaking

Benieuwd wat ik allemaal voor je kan betekenen en/of welk pakket het beste bij jouw woonwensen aansluit? Laten we eens gratis en vrijblijvend een online kennismaking inplannen!

Tijdens deze kennismaking bespreken we je woonwensen, plannen en de mogelijkheden. Ik leg je graag uit hoe het interieuradvies traject verloopt en ik laat je een interieurontwerp van oud klanten zien! Wel zo leuk en fijn om van te voren te zien wat je kan verwachten 🙂

Het lijkt mij super leuk jouw te ontmoeten en jouw woondromen en wensen te bespreken. oh en! Even kletsen is helemaal vrijblijvend, dus plan hieronder direct jouw gratis, online kennismaking in!

Liefs Danique

Podcast

Met Danique. De Podcast

Om maar met de deur in huis te vallen, je zult toch maar gaan verhuizen of verbouwen en je ziet door de bomen het bos niet meer.

Hoe ga jij van jouw huis jouw huis maken. En hoe zorg je ervoor dat de akoustiek klopt, en het licht en de sfeer? En dat het huis aan alle noodzakelijke eisen voldoet zoals een thuiswerkplek of een chill hoek voor de kids? En. Heel belangrijk.Hoe krijgt jouw huis kleur ?

Nou daar gaat deze podcast over !! In ongeveer 5 minuten leer je “Met Danique” kennen. En één van haar klanten.

Luister via Spotify