Interieuradvies

Misschien herken je dit wel: je hebt een fijne woning, maar je mist net die ene touch in het interieur. Of wil je graag dat jouw interieur meer een geheel wordt, waardoor het meer rust uitstraalt? Kies je de veilige keuzes in jouw interieur, maar wil je dat eigenlijk niet? Dan is een interieuradvies iets voor jou!

Ik werk ook online, dus als je juist in deze bijzondere periode aan de slag wilt met je interieur: neem gerust contact met me op! Alle contact momenten zijn namelijk ook online en/of telefonisch mogelijk! Scheelt toch weer een kopje koffie 😉

Interieuradvies
PAKKET

Live
Interieuradvies

Vind je dat de basis van jouw inrichting wel in orde is, maar mis je nog net die ene touch om de sfeer helemaal naar je zin te maken? Heb je zelf wel kijk op een sfeervol interieur, maar wil je graag eenes met iemand sparren die met een frisse blik naar jouw ideeën kijkt? Dan is het Live Interieuradvies de geschikte keuze voor jou: met snelle ingrepen creëren we optimaal resultaat! Ideaal voor als je een beperkter budget hebt. Lees hier meer over het Live Interieuradvies.

Interieuradvies bij jou thuis

2 uur lang antwoord op al je interieur vragen

Een verslag van het live interieuradvies

Concrete interieurtips waar je direct mee aan de slag kunt

Investering € 195,-

 

Maak een afspraak
Interieuradvies Vaassen
PAKKET

Kleur- & Interieuradvies

Vind je het zelf erg leuk om bezig te zijn met interieur, maar vind je het lastig om te realiseren wat je voor ogen hebt? Dan is het Kleur- en Interieuradvies iets voor jou! Op basis van jouw wensen geef ik je graag praktische tips en handvatten om verder te gaan met het creëren van jouw droominterieur. Ik maak daarbij een moodboard, werk de plattegronden van de woonruimte uit en maak daar een 3D-ontwerp van, zodat je precies weet hoe het eruit gaat zien. Lees hier meer over het Kleur- & Interieuradvies.

Een vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk moodboard

Mijn uitgeschreven visie

De plattegrond met indelingsplan

3D ontwerp van jouw woonruimte

Het kleurenplan

Meubel en accessoire ter indicatie

Eindpresentatie bij jou thuis, telefonisch of online

Investering € 450,-

Maak een afspraak
Interieuradvies Den Haag
PAKKET

Uitgebreid Interieuradvies

Ben jij niet tevreden met jouw interieur en wil je een totale make-over van jouw woonkamer? Of heb je een mooie ruimte als slaapkamer, maar kom je er na lange tijd nadenken nog steeds niet tot rust? Dan is het verstandig om een aantal belangrijke aspecten te bekijken, deze maak ik voor jou in orde door middel van een moodboard, kleuren- en meubelplan. En aan het einde krijg je ook nog eens de hele shoplist, om zo in een paar klikken je nieuwe interieur aan te schaffen. Lees hier meer over Uitgebreid Interieuradvies

Een vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk moodboard

Mijn uitgeschreven visie

Persoonlijke schetsontwerpen

Tussenpresentatie door middel van een (telefonisch) adviesgesprek

De plattegrond met indelingsplan

Gerenderd 3D-ontwerp van jouw woonruimte

Het kleurenplan

Het meubelplan

Verlichting- & armaturenplan

Overzicht van de accessoires

De shoplist om direct je interieur te kunnen aanschaffen

De eindpresentatie bij jou thuis, telefonisch of online

Investering € 675,-

Maak een afspraak
Interieuradvies vaassen
PAKKET

Compleet Interieuradvies

Gefeliciteerd, je bent de eigenaar van een nieuwe woning! De komende tijd staat jouw leven in het teken van verbouwen en het creëren van een fijne plek waar jij je optimaal thuis gaat voelen. Een ideaal moment om nu een duidelijk interieurplan te maken en daar help ik je graag mee. Ik ga aan de slag met jouw plattegrond; maak een 3D-interieurontwerp en bied je adviezen op gebied van kleur en materiaal, waar je tijdens het hele komende proces gebruik van kunt maken. Lees hier meer over Compleet Interieuradvies.

Een vrijblijvende kennismaking

Een persoonlijk moodboard

Mijn uitgeschreven visie

Persoonlijke schetsontwerpen

Tussenpresentatie door middel van een (telefonisch) advies gesprek

De plattegrond met indelingsplan

Gerenderd 3D-ontwerp van jouw woonruimte

Het kleurenplan

Het meubelplan

Het materialen plan

Verlichting & armaturenplan

Stoffering plan (o.a de vloer- en raamdecoratie )

Overzicht van accessoires

De shoplist om direct je interieur te kunnen aanschaffen

De eindpresentatie bij jou thuis, telefonisch of online

Investering € 775,-

Maak een afspraak

Snel & Online Interieuradvies

Aangezien we de aankomende periode veel meer binnen zitten, krijg je misschien ook wel zin om met jouw interieur aan de slag te gaan! Valt het je op dat je toch al wel heel lang niks met die saaie muur hebt gedaan? Of ga je ineens twijfelen over de indeling van je woonkamer? Maar wil je liever niet jouw woning uit of persoonlijk contact hebben wegens omstandigheden bijvoorbeeld het Corona Virus. Dan is het ONLINE Interieuradvies iets voor jou!

Bekijk hier wat ik voor jou kan doen!

Wat klanten zeggen

Styling Interieur

De basis van je inrichting is al helemaal naar wens maar je kan bij de aankleding en accessoires styling nog wel wat hulp gebruiken? Of wil je graag jouw interieuradvies ook samen tot in de puntjes uitvoeren? Dan is het Interieurstyling pakket iets voor jou! Hierbij kom ik persoonlijk bij jou thuis om je woning te stylen zodat jij elke dag heerlijk thuis komt!

Het Interieurstyling pakket bevat de volgende onderdelen:

Vrijblijvende kennismaking

Moodboard sfeer

Kleur en Accessoires indicatie

4 uur interieur styling bij jouw thuis

Investering € 250,-

Maak een afspraak
MetDanique interieuradvies & ontwerp

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pakket?

Mocht je er zelf niet helemaal uit komen of ben je benieuwd welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit? Dan kun je mij altijd een berichtje sturen en dan kijk ik graag met je mee. Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, waarin wij samen jouw woonwensen doornemen en dan doe ik jou een persoonlijk aanbod. Zo komen we uiteindelijk altijd tot een goed en passend interieuradvies.

Neem contact op