Live Online Interieuradvies

Online Interieuradvies

Online Interieuradvies

Aangezien we de aankomende dagen veel meer binnen zitten, krijg je misschien ook wel zin om met jouw interieur aan de slag te gaan! Valt het je op dat je toch al wel heel lang niks met die saaie muur hebt gedaan? Of ga je ineens twijfelen over de indeling van je woonkamer? Maar wil je liever niet jouw woning uit of persoonlijk contact hebben wegens het Corona Virus. Dan is het ONLINE Interieuradvies iets voor jou! 
Hoe werkt een Online Interieuradvies?
In 1 uur krijgt je online antwoord op je vragen, ontvang je mondelinge advies en tips en tricks voor jouw interieur! Via de moderne technologie zoals Whatsapp, E-mail, Skype, Facetime en natuurlijk telefonisch sta ik je graag te hulp! Deze online middelen zijn namelijk zeer geschikt voor een interieuradvies. Daarmee kun je mij namelijk alsnog heel gemakkelijk  live  mee nemen door de ruimtes waarover je graag advies zou willen! Oh, en een virtueel kopje koffie smaakt net zo goed! 😉

In het uur is er alle ruimte om te vragen te stellen over bijvoorbeeld kleurgebruik, raamdecoratie en het gezellig stylen van een ruimte. We bespreken uiteraard van te voren welke online mogelijkheid het beste bij jou en jouw woonvragen past!

 
€ 74,- incl. btw