De kleur van het jaar 2021: Brave Ground

Kleur van het jaar 2021

Zoals elk jaar stelden de kleurexperts van Flexa ook dit jaar een nieuwe kleur van het jaar uit. Dit jaar werd het een warme, aarde tint die volgens de kleurexpert een gevoel van stabiliteit, groei en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis. Want, volgens de expert, maar ook ik merk dat zelf, zijn we allemaal opnieuw aan het bekijken wat er echt doe doet in ons leven. We zoeken naar een nieuwe, positieve weg vooruit. Het vergt moed om verandering te omarmen en onze huizen bieden hierbij een goede ondersteunende basis voor creativiteit. De kleur van het jaar 2021 is..

 

De kleur van het jaar 2021 is daarom ook: Brave Ground! Een warme, aardse en neutrale tint die perfect als sfeervolle basis kan worden ingezet! Een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen. En zoals elk jaar heeft Flexa ook dit jaar 4 fijne kleurenpaletten samen gesteld met de kleur van het jaar als basis. Zodat we zelf natuurlijk gemakkelijk aan de slag kunnen met deze kleur én onze creativiteit!

Palet 1: Expressive kleuren

kleur van het jaar 2021

Een palet samengesteld voor diegene die eens anders durft te zijn dan anderen. Combineer de Brave Ground met een opvallende fel roze en rode kleur uit het palet. Een hele toffe, inspirerend palet in combinatie met moderne meubels en grafische en creatieve uittingen!

Kleur van het jaar 2021  Kleur van het jaar 2021

 

 

 

Palet 2: Trust kleuren

Kleur van het jaar 2021

Heb jij liever een rustige, aardse sfeer in huis? Combineer dan Brave Ground met een aardse tint uit het Trust palet. Zo creëer je een warm en verwelkomend gevoel in jouw huis! Met deze perfecte subtiele tinten krijg je direct een warme sfeer om de herfst/winter periode mee in te gaan. Opzoek naar een luxe touche passend bij Brave Ground? Kies dan voor koper, marmer en fluweel in je details en afwerkingen.

Kleur van het jaar 2021  Kleur van het jaar 2021

 

 

 

Palet 3: Timeless kleuren

Kleur van het jaar 2021

Spreekt jou een steve basis met natuurlijke materialen aan? Dan is dit Timeless kleurenpalet ideaal voor jou! Een stevige basis voor elk interieur die naadloos aansluit bij natuurlijke materialen zoals hout, steen, terra en marmer. Zo creëer jij een rustig maar warm sfeertje in huis!

 

 

 

Palet 4: Earth Kleuren

Kleur van het jaar 2021

Gek op vintage en de natuur? Dan is dit palet gemaakt voor jou! Het Earth palet is een ideale kleuren combinatie om buiten meer mee naar binnen te halen. De donker, houten vintage meubels komen prachtig uit op de koelere blauw tinten en worden sfeervol aangevuld met planten en keramiek.

 

Kleur van het jaar 2021  

 

Wat vind jij van de nieuwe kleur van het jaar 2021 Brace Ground? Ik ben super benieuwd!