Interieuradvies Loft Vaassen Uitgevoerd

Interieuradvies Vaassen uitgevoerdVoor de zomer van 2020 presenteerde ik het interieuradvies Loft Vaassen aan de toekomstige bewoners. Afgelopen week mocht ik het eindresultaat komen bewonderen en wat is het gaaf geworden! Het blijft zo bijzonder om door je eigen 3D tekening en interieuradvies te lopen.

Het ontwerp

Hieronder staan een paar 3D tekeningen om even te kijken hoe het interieuradvies er ook alweer uit zag. Via de bovenstaande link is het gehele ontwerp op de portfolio pagina te bekijken.

Interieuradvies loft vaassen Interieuradvies Loft Vaassen Interieuradvies slaapkamer

 

De uitvoering

De bewoners hebben in 5 weken tijd het gehele ontwerp uitgevoerd. Er is onwijs hard gewerkt en de maatwerk ontwerpen waren super mooi uitgevoerd. De bewoners waren gelukkig helemaal blij met de uitvoering en voor mij was het natuurlijk heel bijzonder om te zien. Onderstaande foto’s zijn door Beate van BeetjeHome gemaakt.

 

Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd

Slaapkamer & Kantoor

Ook voor de slaapkamer en het kantoor mocht ik een interieuradvies ontwerpen. Op de portfolio pagina’s zijn deze ruimtes nog even in het interieuradvies te bekijken. Hieronder de mooie beelden die we maakte tijdens ons bezoekje.

Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd Interieuradvies Vaassen uitgevoerd

 

Interieuradvies MetDanique

Benieuwd wat ik misschien voor jou kan betekenen wat betreft jouw interieur? Of benieuwd hoe zo’n interieuradvies nou in zijn werking gaat? Via beide linkjes kun je hier meer over lezen maar stuur ook gerust een berichtje met je vragen, een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend!