Interieur styling Kantoor Zwolle | Portfolio

Interieurstyling Kantoor Zwolle

Portfolio Interieur styling Kantoor Zwolle .Voor een prachtig monumentaal pand midden in het centrum van Zwolle werd MetDanique gevraagd om de Interieurstyling te verzorgen. Het kantoor mocht namelijk volgens degene die er elke dag zat wel wat meer sfeer gebruiken.In deze blog vind je het eindresultaat van de  interieur styling.

Voor een prachtig monumentaal pand in het centrum van Zwolle mocht MetDanique de interieurstyling van een kantoor doen. Het kantoor wat hier namelijk in gehuisvest was kon volgens de eigenaren wel wat meer sfeer gebruiken. De wens was een chique kantoor uitstraling maar in een fijne, huiselijke sfeer. Onder het mooie motto ‘Ik ben hier bijna evenveel als thuis, dan wil ik hier ook graag thuis komen’ van de klant mocht MetDanique aan de slag. Aan de hand van het moodboard werd de sfeer bepaald en een overzicht wat betreft meubels en accessoires samengesteld. Er kwam een functionele en mooie DockFour aan de wand, waar het bedrijf buiten veel sfeer en akoestische verbetering ook nog eens praktisch gebruik van kan maken. Er werd  een prachtig tekening van alle highlights van de blauwvinger stad op de muur getekend, we veranderde drie van de vijf vensterbankje in multifunctionele zithoekjes en werd de ruimte met mooie accessoires afgestyld. De grote lege kantoorruimte veranderde de in een chique en gezellig kantoor.

 

interieurstyling kantoor Interieurstyling Kantoor Zwolle Interieurstyling Kantoor Zwolle Interieurstyling Kantoor Zwolle interieurstyling kantoor interieurstyling kantoor Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle Interieur styling Kantoor Zwolle

Foto’s van dit project ‘Interieur styling Kantoor Zwolle’ zijn gemaakt door Beate van BeetjeHome. 
Voor meer informatie over interieurstyling kunt u op deze pagina terecht, maar een berichtje sturen mag natuurlijk ook! Bekijk voor meer interieuradviezen ook gerust mijn portfolio!