Mini Make-over werkplekje

Mini Make-overNa zo’n 3 jaar werd het toch eens tijd om de oker/mosterd gele muur een ander kleurtje te geven. Alhoewel ik de kleur nog steeds altijd erg mooi vond kriebelde het toch om het weer eens te veranderen.. Kijken jullie mee naar hoe het geworden is?

De gele muur vond ik altijd een erg gezellige en frisse kleur maar zo nu en dan willen we natuurlijk wel weer eens wat anders. In samenwerking met BNWallcoverings ging ik aan de slag om mijn werkplekje een kleine make-over te geven. Eigenlijk viel ik al direct op het mooie behang Linnen Stories uit de Bazar collectie. Het behang heeft namelijk een onwijs mooi linnen structuurtje wat het behang extra gaaf en ook vrij uniek maakt. Uiteraard is het vlies behang en kan je lekker makkelijk je muur in smeren met behanglijm! Gelukkig ging het oude behang (inclusief verschillende laagjes verf) gemakkelijk van de muur af en verliep het behangen zelf ook vrij soepeltjes.

  Mini Make-over  Mini Make-over

Toch blijft het eindresultaat altijd een beetje spannend, hoe zou het behang in deze hoek uitkomen en zou het hoekje er echt een warmere sfeer door krijgen? En of die dat deed! Om het hoekje helemaal af te maken besloot ik de plint en mijn kringloop vondst, het stoeltje, goud te schilderen! Al valt de plint niet super erg op vind ik het wel een heel erg leuk detail aan het geheel. Samen met wat nieuwe en opgeknapte accessoires creëerde ik er (al vind ik het zelf 😉 ) een gezellig werkhoekje van waar ik weer graag mijn laptop open klap! Straks met de donkere dagen gezellig de kaarsjes erbij aan, lekkere cappuccino erbij en ik zit hier weer helemaal op mijn plekje! Werkse!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met BNWalls Coverings. Accessoires zijn verkrijgbaar bij BijAnne in Vaassen.