Nieuw huis betekend nieuwe accessoires + een toffe kortingscode voor jou!

Na een aantal weken bezig te zijn geweest met de benedenverdieping een make-over geven staat er nu toch echt al meer een thuis dan een bouwval. Met de spullen die we al hadden, zoals een bank, kasten, bureau’s en bedden richten we het voor de aankomende 2-3 jaar in. Maar goed, met spullen uit twee slaapkamers (oke en een interieur verzameling die ik natuurlijk al maakte, kom je echt nog wel wat te kort.. Maar omdat we ons budget voornamelijk aan de boven verbouwing willen uitgeven speuren we vooral op marktplaats. Dus wij zijn super blij met onze toffe samenwerking met Gallerix! Waar jij ook zeker iets aan hebt! 

Eenmaal op de website waar er echt keuze uit honderden posters zijn raakte we natuurlijk helemaal in de stemming. Wij mochten zelf wat posters uitkiezen maar kochten er zelf ook nog wat bij. Zo konden we namelijk de woon- en eetkamer voorzien van mooie kunst!  Omdat Mika en ik lang niet altijd dezelfde smaak delen, maakte we een vrij lange wishlist. Zo konden we gemakkelijk kijken wat de ander mooi vond en afstrepen. Wij kozen voor een grote 70 x 100 poster van een mooie tram in Lissabon, nogal toepasselijk vonden we zelf. Want naast dat het ons deed denken aan de leuke tripjes die we samen gemaakt hebben zouden we, indien we niet dit huis gekocht hadden, de zomervakantie in o.a. Lissabon doorbrengen. Zo hebben we toch nog een beetje van Lissabon gezien 😉

Voor op mijn oma’s dressoir wilde ik graag een poster die aansloot in de kleuren van ons interieur en het sfeertje wat ik in dit hoekje wilde neerzetten. Een abstractere poster die rust en warmte uitstraalt. We kozen ook hier voor een vrij groot formaat, 50 x 70 cm, zodat ook deze goed tot zijn recht zou komen. Het setje zwart wit posters werd ook een 50 x 70 cm en een 30 x 40 cm. Deze komen of schuin naast elkaar op de muur te hangen of gedeeltelijk voor elkaar op een dressoir. Daar zijn we nog niet helemaal over uit. Al vind Mika posters die niet opgehangen worden een beetje vreemd, maar goed ieder zijn ding he 😉

Cadeautje!

Wil jij nou ook graag nieuwe posters of iemand een tof cadeau doen? Met mijn unieke code: Danique30 krijg je tot en met 30 september 30% korting op alle posters van Gallerix! Hoe leuk is dat!

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Gallerix. Uiteraard blog ik alleen over merken en bedrijven waar ik zelf ook echt tevreden over ben.