Stage Ruimtelijk Vormgever | Interieuradviseur/ontwerp | MetDanique

Stage Ruimtelijk Vormgever

Sinds kort is MetDanique Interieuradvies een officieel erkend leerbedrijf wat inhoudt dat ik studenten mag opleiden en begeleiden in de vorm van een stage. voor de komende periode heb ik plek voor 1 stagiaire ruimtelijk vormgever / Interieuradviseur.(Credo nummer: 25212)

Danique van MetDanique

De allerleukste stage, daar gaan wij samen voor zorgen! Ik bied jou graag een toffe, leerzame stage interieuradvies aan waarbij je veel vrijheid krijgt om aan interieuradviezen en ontwerpen te werken. Maar ook een kans mee te draaien als ondernemer. Waarbij je dus ook offertes gaat maken, klant contact gaat onderhouden en social media ideeën bedenken etc. Uiteraard is er altijd ruimte voor jouw leuke ideeën en zullen we er dus samen voor zorgen dat jij leert wat je allemaal zou willen leren. Als zelfstandig ondernemer is geen enkele dag het zelfde en wisselen ook de tijden af. Zo kunnen we s’ochtends een Live Interieuradvies hebben en s’avonds een eindpresentatie. Van mij mag jij overal mee naar toe zodat jij ook daadwerkelijk écht werkervaring opdoet!

Zelf ben ik in  2017 versneld afgestudeerd aan het Cibap als (destijds) Kleur- en Interieuradviseur. Mijn eigen stage’s heb ik als ontzettend leerzaam en waardevol maar vooral als onwijs leuk ervaren. Een leuke stage waarin je veel zelfstandig mag leren en er ruimte is om fouten te maken, vragen te stellen en je ideeën te vertellen is echt belangrijk. Dus dat jij, maar vooral wij samen, een leuke tijd tegemoet gaan is een ding wat voorop staat.

Ik ben gek op alles maar dan ook echt alles wat met interieur te maken heeft! Ik reis graag en ben onwijs gek op lekker eten, goede koffie (met taart), leuke humor en gezonde dosis zelfspot.

En wie ben jij?

Noem jij jezelf een echte interieurjunkie en ben je het liefste er de hele dag mee bezig? Ben je een enthousiaste, creatieve en zelfstandige werker? Ben je student van een erkende vakopleiding, zoals Cibap in Zwolle of Nimeto in Utrecht en heb je ervaring met Sketchup? Stuur dan je CV en portfolio + een motivatie met een antwoord de vraag “wat zou jouw stage helemaal geweldig maken?” naar hello@metdanique.nl.

Val jij op tussen de stage ruimtelijk vormgever aanvragen? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismaking!

Liefs Danique!

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment