Summer vibes | Juni

Summer Vibes

Juni, voor mij staat deze maand echt voor mooi weer en bijna zomervakantie. De dagen zijn weer heerlijk lang, we kunnen weer geregeld buiten eten en van het zonnetje genieten. Maar ook in het interieur brengen we de zomer naar binnen. Wereldse sferen in frisse zomerse tinten. Summer Vibes in juni.

Werelds dromen want de zomer staat weer voor de deur. In het interieur zien we steeds vaker bruin tinten terug komen, een echte wereldse en aardse kleur. Aangevuld met nude, roze, gele en rode tinten ontstaat er al snel een etnische sfeer in jouw interieur! Misschien heb je nog wel een paar leuke souvenirs van voorgaande jaren in huis, geef ze een mooi zichtbaar plekje bij elkaar zodat ze mee kunnen stralen. Maar ook dat Perzische tapijtje wat je van je oma gekregen hebt past erg goed bij een werelds interieur. Uiteraard kan je ook je buitenplekje een zomerse touch geven, met verschillende rotan manden en een hele hoop plantjes waan je je al zo in echte summer vibes! Op mijn Pinterest bord Outdoor Living vind je nog meer inspiratie om jou buitenplekje om te toveren.

Hebben jullie aankomende zomervakantie al geboekt? Mijn volgende reis gaat naar Montenegro, 14 daagjes lang gaan we dit land ontdekken met een huurauto. Vanaf nu voelt de zomer dichterbij dus krijg ik daar ook steeds meer zin in! Het reisgidsje van het land doorlezen, blogs lezen van voorgaande reizigers en gewoon een beetje dagdromen over de reis.

Een hele fijne en hopelijke zonnige juni maand!

April