Kleur- en Interieuradvies

Voor wie is het Kleur- en Interieuradvies?

Vind je het zelf erg leuk om bezig te zijn met interieur, maar vind je het lastig om te realiseren wat je voor ogen hebt? Dan is het Keur- en Interieuradvies iets voor jou! Op basis van jouw wensen geef ik je graag praktische tips en handvatten om verder te gaan met het creëren van jouw droominterieur. Ik maak daarbij een moodboard, werk de plattegronden van de woonruimte uit en maak daar een 3D ontwerp van, zodat jij verder kan met een goede basis!

Kleur- en Interieuradvies
Wat is het Kleur- en Interieuradvies?

Voor de vrijblijvende kennismaking kom ik graag bij jou thuis langs, we bespreken hierin jouw woonwensen en de ideeën die jij zelf al ingedachten hebt. Daarna ga ik voor jou aan de slag met het Kleur- en Interieuradvies. Ik voeg jouw ideeën en mijn kennis en kunde samen tot een passend interieurontwerp.

Vervolgens kom ik dit ontwerp bij jou thuis presenteren aan de hand van gerenderde 3D-visuals, een moodboard, plattegrond met indeling, een kleurenplan en een indicatie voor de meubels en accessoires. Zodat jij zelf aan de slag kunt met een goede basis!

Dus even op een rijtje, wat krijg je bij het Kleur- en Interieuradvies?
  • Een vrijblijvende kennismaking
  • Persoonlijk moodboard
  • Mijn uitgeschreven visie
  • De plattegrond met indelingsplan
  • 3D-ontwerp van jouw woonruimte
  • Het kleurenplan
  • Meubels en accessoires ter indicatie
  • Eindpresentatie bij jou thuis, telefonisch of online
De investering voor het Kleur- en Interieuradvies is € 450,-

Dit bedrag is gebaseerd op gemiddelde woon- en eetkamer en is inclusief btw. MetDanique berekent geen reiskosten in Nederland.

Is er voorbereiding nodig voor het Kleur- en Interieuradvies?

Er is niet echt een specifieke voorbereiding nodig, maar wat ik wel altijd adviseer is om je alvast te laten inspireren. Welke sfeer zou je fijn vinden om te creëren? Wat is jouw stijl? Dit kun je doen door een moodboard te maken of inspiratie te zoeken op Pinterest. Vind je dit lastig? Dan is dat natuurlijk geen probleem, dat is precies waar ik je bij kan helpen. Dan vinden we samen de stijl waar jij gelukkig van wordt!

Wie is Danique Koldenhof?

Als gediplomeerd ruimtelijk vormgever aan vakschool Cibap in Zwolle heb ik mij gespecialiseerd in Kleur en Interieur. Ik verdiep mij graag in de uiteenlopende wensen van mensen om zo een passend interieur te creëren. Met mijn liefde en passie voor interieur ga ik altijd vol enthousiasme aan de slag. Mijn passie voor interieur in combinatie met de laatste interieur trends, materialen en kleuren kennis, zorgen ervoor dat ik altijd een passende oplossing creëer voor al jouw interieur- en woonwensen.