‘Mom, you are the best!’ | moederdag cadeau tips!

moederdag cadeau

Aankomende zondag is het alweer moederdag en dus zijn we weer massaal opzoek naar leuke cadeautjes. We worden door de winkels natuurlijk ‘dood gegooid’ met acties en kortingen. Maar leuke en vooral originele cadeautjes kunnen af en toe best lastig zijn om te vinden. Daarom vandaag een lijstje met leuke, originele (betaalbare) moederdag cadeau.

Toffe prints! Een leuke, toffe print is eigenlijk altijd wel een goed idee voor een cadeautje. Bij Inkylines verkopen ze hele gave prints! Extra leuk; Inkylines bestaat 1 jaar en geeft daarom kortingen weg, draai aan het rad op de website en shop je moederdag cadeautje met korting!

 

De viburnum, ook wel bekend als sneeuwbal vanwege de witte bolvormige bloemen, is het symbool van fierheid (grootsheid, trots), omdat hij vier seizoenen lang presteert. Dus ben jij trots op iemand, geef deze print van de viburnum cadeau!
A5 formaat €4,95 en op  A3 formaat € 15,00.

 

Message in a bottle! Een leuk sieraad valt natuurlijk (bijna) altijd wel in de smaak! Bij Birambi verkopen ze hele leuke sieraden die ook nog eens super tof zijn ingepakt in een ‘bottle’. In het kettinkje kun je ook het initaal van jou of die van je moeder laten graferen! Extra leuk: speciaal voor moederdag krijg je op het kettinkje met het initiaal erin 25% korting! Gebruik de code: SUPERMOM bij het afrekenen van je bestelling!
Birambi verkoopt ook leuke kleinigheidjes zoals thee en badzout of uit hout gelaserd tekst!
De kortingsactie is geldig tot en met donderdag 11 mei. 

moederdag cadeaumoederdag cadeau

Het kettinkje € 15,00 euro en het kettinkje met het initiaal € 16,00 euro. 

 

Grow your own tea! Is jouw moeder een echte thee liefhebber? En houdt ze ook nog eens van planten? Dan is dit cadeautje perfect! Bij Brainydays verkopen ze toffe drink it, plant it thee plantjes. De thee is helemaal organisch en met veel aandacht voor detail geproduceerd in Griekenland. De thee bestaat uit een mix van thee bladeren, bloemen en fruit. De thee is van nature cafeïnevrij en zonder smaak of zoetmakers.
Er zijn vijf verschillende blends te krijgen: Agros, Forest, Mountain, Sea en Urban.

moederdag cadeaumoederdag cadeau

De thee kost € 13,95 bij Brainy Days. 

 

Een gebaar, al is het nog zo klein. Wat kan geluk eenvoudig zijn. – Lief leven

“Betekenis: Moederdag is een jaarlijkse feestdag ter ere van alle vrouwen die moeder zijn. Moederdag is bij uitstek de dag om moeder in het zonnetje te zetten en om er speciaal even bij stil te staan hoe waardevol en bijzonder zij is. ”

Dus met een lekker ontbijtje, een heerlijke taart en een lieve kaart kan je natuurlijk ook al je moeder in het zonnetje zetten! Laat zien dat je van je moeder houd en trots op haar bent, dit hoeft natuurlijk lang niet altijd met cadeautjes. Liefde is niet te koop 😉 .

Alvast een fijne moederdag allemaal!

Liefs,
Danique