The fifteen favorites of // Miranda van Tintjelichter

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Greet haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Miranda van Tintjelichter haar vijftien favorieten!

“Hey! Ik ben Miranda, 30 jaar en woon sinds 2 maand in het gezellige Enschede. Hier woon ik samen met mijn vriend Rick in een prachtig jaren 30 huis. Echt helemaal wat we zochten .. Naast mijn toffe baan als Storemanager bij Sissy-boy ben ik 

blogger. Dit doe ik via mijn eigen blog Tintje Lichter. Inmiddels bloggen er 7 leuke mensen met mij mee, en verzorgen we wekelijks nieuwe inpsiratie op interieurgebied!

Ik vind het heerlijk om met interieur bezig te zijn, mooie items kopen en deze steeds weer een nieuwe plek geven in mijn interieur. Dit vind ik leuk om te delen via Instagram, een heerlijke manier om mijn passie voor interieur te delen met anderen.”

Instagram: tintjelichter
Facebook:  tintjelichter
Pinterest:   tintjelichter

Dit zijn haar vijftien favorieten:

Lievelingsplek in huis
“Dat is toch wel de woonkamer. Hier staat de loveseat in de erker, als de zon opkomt schijnt hij prachtig door de glas in lood ramen .. heerlijk!”

Moment van de dag
“Ochtend, ik ben echt een ochtendmens. Ik ga graag met een kop koffie achter de laptop en bezig met mijn blog .. In de ochtend heb ik ook vaak de meeste inspiratie om nieuwe items te maken.”

Vakantieland/plek
“Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend Rick naar curacao geweest. Wat was dat een prachtige vakantie. Maar ook vind ik Spanje en Italie heerlijk om van de zon te genieten!”

App
“Instagram! Ik ben er echt aan verslaafd.”

Koffie tentje
“Het is eigenlijk een broodjeszaak ; de broodbode! Echt een toffe plek om even een lekkere koffie te drinken maar ook voor een heerlijke lunch!”

Merk
“Hay, House Doctor en uiteraard Sissy-boy!”

Stylingproduct
“Tja, dat zijn eigenlijk mijn planten! In het interieur zijn planten een must, ze brengen sfeer en kleur met zich mee.”

Guilty pleasure
“Hmm, eigenlijk heb ik die niet zo! Saai he?!”

Event
“Ben graag op een festival in de zomer!”

Werkplekje
“Dit is aan de prachtige zwarte ronde eettafel in de eetkamer!

Kleur
“Zwart en wit. Ik ben niet zo’n fan van kleur maar momenteel heb ik een tikkeltje roze in het interieur! Maar het liefst houd ik het basic.”

Ontbijt
“Een smoothie met fruit en spinazie!”

Stad
“Antwerpen! Een ontzettend gezellige, leuke en inspirerende stad!”

Uitspraak
“komt wel goed schatje”- lief he? Ik ben graag positief en wil dit meegeven aan anderen!”

Eigen favoriet
“Woonwinkels. Ik ben gek op winkelen, wie niet toch? Dit doe ik het liefst in mooie interieurwinkeltjes.. Hier in Enschede zit goods4home, echt een super winkel! Maar ook ga ik graag naar vintagewinkels en winkel ik online bij Fonq!”

Dat waren Miranda haar vijftien favorieten! Heb jij zelf een (lifestyle) onderwerp waar jij van een blogger wel hun favoriet van zou willen weten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!

1 Comment
  • sanne

    20/08/2017 at 4:39 pm

    Wat leuk om de fifteen favorites te lezen!