THE FIFTEEN FAVORITES OF // NINA VAN NINAFENNE

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Kelly haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Nina van NinaFenne haar vijftien favorieten!

“Hoi! Mijn naam is Nina, ik ben 22 jaar oud, zit in mijn laatste jaar van de studie Communicatie en Multimedia Design en ik woon sinds een jaar samen met Paul in hartje Nijmegen. Ik hou ervan om bezig te zijn met foto’s (en natuurlijk mijn Instagram feed) en probeer deze altijd zo te maken & bewerken dat alles bij elkaar past.Maar ik hou er ook heel veel van om offline te zijn. Cappuccino’s drinken met vriendinnen, een dagje weg met Paul of alleen de stad in om te wandelen (met mijn camera) of (window)shoppen. Ik ben enorm gek op alles wat met mode, interieur, eten, reizen, fotografie en vintage te maken heeft! Dit zijn dan ook de onderwerpen die het meeste terug komen op mijn blog & Instagram account, maar alles wat ik deel is eigenlijk een mix van alles wat ik tegen kom, waar ik heen ga en wat ik leuk vind.”

Instagram: @ninaheutinck
Pinterest: @ninaheutinck 
Blog: Nina Fenne 
Coming soon: mijn eigen webshop: www.littlekeystohome.nl

Lievelingsplek in huis
“Deze verschilt iedere keer! Als ik echt moest kiezen denk ik op de bank in de woonkamer, met mijn laptop, Netflix, met Paul of een kop thee.”

Moment van de dag
“Ook al ben ik geen ochtendmens, hou ik toch het meeste van de ochtend. Vooral op zondag!”

Vakantieland
“Dat zal denk ik altijd Italië blijven!”

App
“Instagram & VSCO”

Koffie tentje
“DOWN TOWN in Nijmegen is mijn favoriet. Het is er zo mooi ingericht en er staat heel veel lekkers op de kaart.”

Merk / Winkel
“Sostrene Grene! Ik kan hier niet langs lopen zonder even naar binnen te gaan, of zonder iets mee naar huis te nemen weer weg gaan.”

Stylingproduct
“Ik ben de laatste tijd gek op eucalyptus, in de woonkamer staan verschillende vaasjes er vol mee. Het is zo’n mooie groene kleur en het heeft een fijne uitstraling.”

Guilty pleasure
“Dansen op ‘Dancing Queen’ van ABBA en ‘September’ van Earth Wind & Fire, haha!”

Reizen
‘Ik hou van reizen! Het liefste in de zomer. Ik hou van bestemmingen binnen Europa (waar ik al best wat van mijn lijstje af kan strepen) maar ik wil ook nog zo veel plekken & landen buiten Europa zien. Dat staat op de planning voor als ik ben afgestudeerd! “

Food
“Mijn lievelingseten is risotto en ik hou heel veel van vers (schep/Italiaans) ijs!”

Kleur
“Die groene eucalyptus kleur.”

Seizoen
“De zomer, ik kan niet wachten tot het weer warmer word!”

Stad
“Nijmegen! Er zit hier zo veel leuks en het feit dat Nijmegen niet heel groot is maakt het erg gezellig.”

Outfit
“Ik vindt zo veel leuk! De laatste tijd heb vaak fijne gebreide truien aan, maar ik kan niet wachten tot de lente en de zomer zodat ik zonder jas of met blote benen naar buiten kan! “

Eigen favoriet 
“Wat misschien nu wel duidelijk is heb ik zo veel favorieten en kan ik altijd maar moeilijk één ding kiezen. Wat ik nog wel leuk vind om te delen: de app Printic: ze printen jouw foto’s voor je uit op polaroid formaat. Ik bestel er regelmatig wat fotootjes die op m’n deurmat vallen in een klein oranje envelopje.”

 

Dat waren Nina haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!