THE FIFTEEN FAVORITES OF // SANNE VAN LILLE.HUS

The fifteen favorites of .. Een categorie waarin we verschillende bloggers & ‘instagrammers’ naar hun vijftien favorieten vragen. Vorige keer kon je hier Joandi Loes haar vijftien favorieten lezen en vandaag verteld Sanne van Lille.Hus haar vijftien favorieten!

“Ik ben Sanne en ben 27 jaar jong en woon samen met Nout in Enschede. Ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg op een woongroep voor zwaar verstandelijk beperkte jongeren. Dit is echt de leukste baan die er is! Dit doe ik 30 uur per week. Daarnaast ben ik uiteraard heel actief op mijn Instagram account @lille.hus en ben ik gastblogger bij Aboutloes.
Ik wordt echt onwijs blij van het schuiven en proberen continu alles opnieuw te stylen in ons huis. Ik blog dan ook graag over interieur gerelateerde dingen. Ook vind ik hetleuk om creatief bezig te zijn. Dit moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Geef mij maar makkelijke DIY die eenvoudig zijn te maken en weinig voor nodig is.” 

Instagram: Lille.hus
Facebook:  Lille.hus
Pinterest:  Geen

Lievelings plek in huis
“Dat is aan de eettafel. Vind het heerlijk hier te zitten met mijn ontbijtje, lunch of avondeten. Zolang er eten is, is het sowieso fijn. Daarnaast schrijf ik mijn blogs daar. Doe ik daar mijn inspiratie op in de VTwonen of andere bladen en boeken en af en toe werk ik daar aan DIY projecten. Het meeste gebeurt dus aan tafel.”

Drankje
“In de zomer drink ik droge witte wijn en in de winter rode wijn.”

Seizoen
“Voorjaar. Ook al heb ik nu wel zin in de herfst. Van het voorjaar wordt ik echt weer vrolijk. De bloemetjes die weer komen, de bomen die weer groen worden, weer zonder jas naar buiten.. Love it!”

Moment van de dag
“Mag ik maar 1 moment kiezen? Dan zeg ik de momenten wanneer de zon ondergaat. De welbekende golden hour. Ik vind de wereld dan zo mooi!”

Guilty pleasure
“Kinderen voor kinderen. Ik heb hiervan een CD in de auto, omdat ik soms cliënten achterin heb zitten die dit leuk vinden, maar stiekem zing ik keihard mee!”

Baksel / gerecht
“Oef, ik vind echt heel veel lekker. Echt een goede pasta is wel mijn favoriet!”

Vakantie plek / land
“Portugal en Italië staan op een gedeelde eerste plek. Portugal om de vriendelijke mensen. En Italië voor het eten.”

App
“Instagram absoluut. Eerste wat ik open, zodra ik de telefoon ‘s ochtends pak.”

Event
“Local Sunday Market. Dat is een creatieve markt met allemaal lokale ondernemers in Enschede. Altijd super leuk en gezellig.”

Koffietentje
“Stoet!”

Styling product
“Planten! Het groen maakt elke ruimte mooier en frisser.”

Kleur
“In accenten in mijn interieur en in ook in mijn kleding ben ik fan van zwart. Jup, black is my happy colour.”

Werkplek
“Nu nog beneden aan de eettafel, maar binnenkort boven in de werkkamer. Dit is namelijk het nieuwe project!”

Winkel
“Sostrene Grene. Echt een favoriet; altijd als ik in de stad ben, moet ik even een kijkje nemen!”

Eigen favoriet
“Nou, daarin ben ik vast niet de enige; maar ik denk direct aan de ORANJE tony chocolony, zo lekker!”

Dat waren Sanne haar vijftien favorieten! Ben jij een blogger en/of instagrammer én wil je een keer mee doen aan de vijftien favorieten? Stuur dan een mailtje naar hello@metdanique.nl!