Snapshot Diary | Mei

Snapshot Diary Mei

Mei was vooral een drukke werk maand, met verschillende eindpresentatie’s en afrondingen van projecten. Maar uiteraard genoot ik ook weer van gezellige dagen met vriendinnen, lekker eten en van het zonnetje die zich af en toe liet zien. Juni staat alweer voor de deur wat ik toch stiekem al wel een zomer maandje vindt dus kunnen we dit fijne weer even doorzetten? Maar eerst: de snapshot diary van mei

Week 18 & 19

De maand mei begon heerlijk! Gezellig met een koffie date met Beate en een vriendinnen weekendje vol met sushi, wijntjes en lekkere ontbijtjes met Lieke in het nieuwe huisje van Hilde in Alkmaar. We zien elkaar sinds onze afstuderen niet zo heel vaak meer, want het blijkt toch wel heel lastig te zijn om een datum te vinden waarop we allemaal kunnen. Zondag’s gingen Mika en ik een dagje naar Den Bosch, ik was er al vrij lang niet meer geweest en vind het zo’n leuke stad!Ook werkte ik hard aan de eindpresentatie’s van een verschillende interieuradviezen en had ik een lekker ontbijtje bij Anne & Max in Zwolle met mede ondernemers. Als verrassing voor mijn moeder kaartjes gekocht van de Lady Night in de Pathe in Zwolle waar we heerlijk weg zwijmelde bij Waldemar en Lisette in Singel 39. Echt een super leuke, romantische film, echte aanrader! De volgende dag ging ik een dagje winkelen in Zwolle met mijn moeder, een vriendin en haar moeder, we sloten het gezellige dagje af met sushi! Zaterdag 11 mei ging ik samen met Suzanne en Inge naar de trendlezing van Elledecoration waar we de verschillende aankomende interieurtrends te zien kregen. We sloten de dag af met een heerlijk dinertje, met lekker eten zat het de eerste weken dus zeker wel goed!

Snapshot Diary Mei
Week 20

De week begon met een eindpresentatie op kantoor, altijd even knallen maar wel heerlijke start van je week. Je zit er direct helemaal in de werkflow. De rest van de vaweek zat ik ook heerlijk in de werkflow. Ik ontwierp een keuken en verschillende maatwerk kasten voor in twee toffe interieuradviezen. Donderdagochtend was er weer een editie van The Breakfast Club in Zwolle, dit keer ontbeten we bij The Chocolat Company. Vind het echt heerlijk om zo te kunnen sparren en kletsen met andere ondernemers. Vrijdag’s stonden er twee Live adviezen op de planning, dat vind ik zo onwijs leuk om te doen! Twee uur lang sparren, tussen de kleurstalen neuzen en tips geven aan de klanten. Heerlijk om te doen! Zaterdag ging ik met mijn schoonzusje Senna twee kastjes ( en uiteraard een koffie met taartje;) ) ophalen bij IKEA, een middagje achter m’n laptopje werken en s’avonds zaten we uiteraard klaar voor het Songfestival. Te leuk dat we eindelijk weer gewonnen hebben wat we natuurlijk gevierd hebben in het dorp! Zondag stond het kraamfeest van Joandi en Yani hun pasgeboren dochtertje Livey Louise, die op een hele mooie locatie plaats vond. Deze gezellige middag sloten Mika en ik samen af met een (overheerlijk!) etentje bij de Rechter.

Snapshot Diary Mei Snapshot Diary Mei

Week 21

Nogal een drukke week waarbij ik stiekem ook blij was toen het vrijdagavond was.. Dinsdag was ik op kennismaking voor een interieuradvies in Amersfoort, de bewoners woonde naast de Loods5 dus daar deed ik even gauw een inspiratie ronde. De rest van de week zat ik eigenlijk alleen maar knallend achter mijn laptop, 3D tekeningen maken en de twee eindpresentatie’s van vrijdag voorbereiden. Zaterdagmiddag en avond deed ik heerlijk drankjes met Sophie bij Burnside. Ik vergeet dat plekje eigenlijk altijd maar hoe lekker dat je daar aan het water kan zitten zonder 1,5 uur rijden 😉 Zondag hield ik een echte zondag, de wekker niet gezet, een uurtje gesport, koffietje’s in het zonnetje gedronken en de slaapkamer eens goed uitgemest. Zo fijn om af en toe zo’n weekendje te hebben!

Snapshot Diary Mei Snapshot Diary Mei Snapshot Diary Mei

Week 22

De week begon met de laatste stage dag van Jente, de altijd terug kerende stagiaire van &SUUS. Maar helaas naar twee keer een onwijs gezellige tijd was dit dan toch echt haar laatste dag. Met een mega lekkere red velvet en een doosje cadillac snoepjes, her favorite, sloten we haar stage af. De rest van de week bracht ik voornamelijk achter de laptop door en ging samen met mijn moeder nog een middagje shoppen. De buit bleef op wat nodige boodschappen en een reep chocolade nogal schaars. Een kort weekje voorin de snapshot diary mei maar wel een heerlijk weekje!

 

Met een zonnige weekend voor de deur begint de maand juni heerlijk! Ik denk dat ik maar eens met een boek de tuin in duik.. alvast een beetje bijkleuren. Voor mijn gevoel was april een heel stuk zonniger maar goed toen zat ik natuurlijk ook in een heel zonnige land 😉 Dit was de Snapshot Diary Mei laten we er een nog leukere juni maand van maken!

Fijn weekend!

April