Snapshot Diary | november

Wat? Is het serieus echt alweer december? Ben ik alweer bijna jarig, staat de wintersport alweer voor de deur en moet ik mijn nieuwe goede voornemens al weer hebben? Oké gelukkig doe ik niet aan dat laatste maar serieus, 2019 is alweer bijna voorbij! November vloog ook echt voorbij!Een maand die vooral in het teken stond van druk zijn, veel werkafspraken maar ook ontspannen weekenden..De Snapshot november

WEEK 44

Deze Snapshot November begon dus voor mij, zoals je misschien al wel gelezen had in de snapshot diary van oktober, met een hele gezellige borrel in Utrecht. Samen met Karlijn en Eva die ik een hele poos geleden eens heb ontmoet bij een netwerk ochtend spreken we met regelmaat af en kletsen we uren bij! Het weekend was vrij relaxed en sloten we af met lekkere tapas, met echt heerlijke desserts waarbij ik mij weer eens flink liet gaan. 😉 Dus maandagochtend begon in de sportschool om deze suikerbommetjes er maar eens af te rennen. s’ Avonds kwam Beate gezellig langs om samen wat te werken en natuurlijk bij te kletsen. Woensdagochtend hield ik een leuke brainstorm sessie met een klant waarin we een mooie wand compositie voor haar natuur foto’s bedachten en welke kleuren en materialen hier goed bij aansloten. Donderdag en vrijdag stonden ook in het teken van klant afspraken, een momentje op met de klant de voortgang van hun verbouwing te bespreken en een eindpresentatie om de week mee af te sluiten. Zo leuk om met enthousiaste klanten de werkweek te kunnen afsluiten! Voor het weekend hadden we nog geen plannen gemaakt maar daar wilde ik wel graag verandering in brengen. Mijn moeder kwam met het heerlijke idee om nog snel en stiekem een hotel te boeken in een leuke stad en mijn vriend daar mee naar toe te nemen. Zo gezegd zo gedaan, ik zocht een hotelkamer die last minute nog beschikbaar en belandde zo in Gouda. Het werd een heerlijk weekendje vol slenterende uurtjes, heerlijk eten en drinken, winkels in een uit en vooral genieten van het zonnetje zondags! Want wow wat was het mooi weer geworden! Achteraf zijn dit altijd de allerleukste dagen, spontaan ergens naar toe gaan en zonder planning gewoon genieten van wat er allemaal komt.

Snapshot november  Snapshot november  Snapshot november

WEEK 46

Een week vol met afspraken, van eindpresentatie’s en stylisten avonden en zelfs een photoshoot, het zat er allemaal in. Maandag en dinsdag begonnen lekker rustig, maandag op kantoor en dinsdag bracht ik thuis de hele dag achter de laptop door. Want woensdag stond er de eindpresentatie van een gaaf huis gepland, zo leuk als mensen helemaal zin krijgen om aan de slag te gaan. Zeker als je te horen krijgt dat ze daarna direct al zijn gaan shoppen na aanleiding van het plan! Donderdagavond ging ik samen met Suzanne naar de stylisten avond van Nijhof waar we een leuke trendlezing kregen over de nieuwe interieurtrends van 2020. Voor mensen die op het punt staan hun ronde boog nog even uit hun huis te slopen, stop er maar direct mee! Deze bogen komen/zijn namelijk weer helemaal in! Vrijdag verruilde ik mijn carriere als interieurontwerper even in voor die van model. Samen met het &SUUS team werden we namelijk op de kiek gezet door Beate! Het begint altijd even ongemakkelijk zo’n dag waarbij de hele tijd de camera op je gericht staan. Maar toen de ongemak snel verdween veranderde het in een hele gezellige dag, met fijne gesprekken, veel lekkers en een hele hoop mooie team foto’s! s’Avonds besloten Beate en ik nog gezellig even samen een pizza te eten, uiteraard konden we het toetje niet laten staan. Zo lekker! Zaterdagochtend sportte ik dat veel te lekkere toetje er direct maar even af, zodat ik in het weekend verder kon genieten van lekkere koekjes en pepernoten 😉 Niet een hele spannende Snapshot deze van November want ik werkte maar misschien dat de maand daardoor wel zo onwijs snel voorbij vloog!

  PK Utrecht
WEEK 47

De week begon met een intake voor &SUUS in Zoetemeer en een dagje werken op kantoor. Dinsdag ging ik op bezoek bij mijn boekhoudster om 2019 te bespreken maar vooral ook om te kijken naar 2020. Alvast wat nieuwe doelen en ideeën op papier gezet. Donderdag was er weer een netwerk ontbijt van The Breakfast Club in Zwolle, zo leuk om een ochtend te kletsen met mede ondernemers. Hun verhalen te horen en uiteraard lekker te ontbijten en genieten van de ruimte want dit keer was het in het Pillows Hotel in Zwolle! Vrijdag sloot ik de week af met een eindpresentatie in Amsterdam, werkte ik s’middags nog eventjes op kantoor en ging het weekend onder het genot van een wijntje en nacho’s van start. Kan je nog beter het weekend beginnen? Ja, zeker! Want zaterdagochtend dronk ik gezellig koffie (met taartjes) met Vera bij Deegeluk en gingen we op sinterklaas cadeautjes jacht. s’ Avonds gingen we spontaan nog naar de Foute Party van Q music, zo leuk! En na zo’n avond zijn er weinig fijnere dingen te bedenken dan een Netflix dagje, dus we keken ‘onze’ serie The Missing af, aten pizza’s en wandelde s’ avonds nog een klein rondje om het gevoel te krijgen dat we toch nog iets nuttigs hadden gedaan die dag 🙂

Snapshot November     

WEEK 48

Ik zal maar niet weer uitleggen dat ik de maandag op kantoor doorbracht, inmiddels begrijpen jullie die vast 😉 Eigenlijk stond deze week vooral in het teken van Sinterklaas; surprise’s maken, cadeautjes kopen en gedichten schrijven. Uiteraard werkte ik ook aan gave interieur projecten en mocht ik weer een Live Interieuradvies aan huis geven, dit keer in Epsen. ‘s Avonds stond er weer een business borrel met Karlijn en Eva op de planning, zo leuk! Onder het genot van heerlijke drankjes en hapjes kletsen we volop over onze ondernemingen. Wij vierden zaterdag de 30e alvast Sinterklaas. Wat altijd heel vele lachbuien, heel veel lekkers en genieten betekend. Meestal in de week ervoor ben ik nog te druk met en in de stress om de surprises en gedichtjes maar op de avond zelf vind ik het zo leuk! De  november (en december eigenlijk ook) maand vind ik altijd zo onwijs drukke maanden. Vanaf dan besef je zo dat het jaar alweer bijna om is, moet er nog van alles geregeld worden, staan verjaardagen en de skivakantie voor de deur en wil ik het liefst nog een heleboel nieuwe ideeën en doelen op een rijtje zetten. Oh én ondertussen niet 5 kilo aankomen van al het lekkers, of het er op z’n minst zo nu en dan nog even af sporten 😉 Oh over lekkers gesproken. Ik bakte voor Sinterklaas avond zaterdag een heerlijke vanille tulband, maakte karamelsaus en topte hem af met stroopwafel en witte chocolade pepernootjes speciaal voor de avond. Die echt té lekker was. Heerlijk, ik neem zo nog een stukje om te vieren dat de feestmaand begonnen is. Fijne december allemaal!

 

Dit was alweer de Snapshot November. Volgende maand alweer de laatste snapshot van dit jaar, nu al?!