Interieurontwerp Epe - kleurrijke woning gerealiseerd

Interieurontwerp Epe – kleurrijke woning gerealiseerd

“Wij houden van veel kleur, opvallend, strak, anders en toch sfeervol”  Nou daar zeg ik geen nee tegen! Interieurontwerp Epe
Strakke lijnen met gedurfde kleuren, daar gingen we voor. Het ontwerp kun je hier bekijken: Interieuradvies Epe – kleurrijke woning

 

Het interieurontwerp

Het eerste wat natuurlijk direct opvalt in deze woning is het roze plafond in de woon,- en eetkamer beneden. Een echt statement die direct de sfeer in huis verteld. De kleur komt naar beneden via de schouw en

De meeste meubels zoals de bank en stoelen waren al in het bezit van de bewoners. Maar in hun vorige huis stonden zij in een vrij rustig en wit huis. Maar in hun nieuwe woning heerlijk in het bos van Epe waren zij opzoek naar kleur! Statements gemaakt met printjes, felle kleuren en toch een mooi geheel bij elkaar. We ontwierpen een blauwe met gouden keuken die voor een fijne basis in het palet zorgde. De wand achter het eiland die de keuken met de eethoek verbond werd het verbindende factor door de gehele benedenverdieping. In het behang komen namelijk alle kleuren terug waarmee we door de gehele benedenverdieping werkte.

 

 

Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist

Interieurontwerp Zeist

Voor dit Gerealiseerd Interieurontwerp Zeist werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. In het ontwerp namen we de hal, woon,- en eetkamer, keuken en de speelkamer van hun kinderen aan bod. Het ontwerp realiseerde de bewoners zelf! Het ontwerp kun je hier bekijken: Interieuradvies Zeist.   READ MORE

Interieurontwerp Deventer

Voor dit Interieurontwerp Deventer mocht MetDanique in 2019 al een ontwerp maken voor de benedenverdieping en in 2021 voor de zolder. Over beide ontwerpen kun je meer lezen op de ontwerp pagina’s Interieuradvies Deventer en Interieuradvies Deventer Slaapkamer. Samen met Beate vriendin en de fotografe van BeetjeHome bracht ik een bezoekje aan Gerealiseerd interieuradvies Deventer. Het resultaat van het ontwerp en de uitvoering vind je hier!

 

HET INTERIEURONTWERP

 

De bewoners van Interieurontwerp Deventer wilde graag een warme, knusse sfeer en waren opzoek naar een fijne, lichte indeling. Om het kinderhoekje ook echt onderdeel van het interieur te laten zijn verwerkte ik deze in een ontwerp voor een maatwerk kast. Hierboven kunnen de ouders mooie styling items kwijt en in de kasten achter de webbing deurtjes is er genoeg opbergruimte voor speelgoed. De eetkamer plaatste we bij de openslaande deuren en deze wand kreeg samen met het raam op de lange wand een lichte groen tint. Zo verbinden we de mooie tuin ook echt met binnen. De gordijnen geven een knusse sfeer aan de ruimte, vooral ‘s avonds en verbeteren de akoestiek in de woning. In de keuken koos ik o.a. voor gouden hanglampen, gouden details en planten om de ruimte helemaal af te maken.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieurontwerp Deventer nog meer interieuradviezen bekijken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we eens gratis en vrijblijvend kennismaken!

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieurontwerp Vaassen

Interieurontwerp Vaassen

Voor de zomer van 2020 presenteerde ik het interieuradvies Loft Vaassen aan de toekomstige bewoners. Afgelopen week mocht ik het eindresultaat, Interieurontwerp Vaassen ,komen bewonderen en wat is het gaaf geworden! Het blijft zo bijzonder om door je eigen 3D tekening en interieuradvies te lopen.

HET ONTWERP

Voor een heel gezellig gezin uit Vaassen mocht ik een interieuradvies maken voor de gehele benedenverdieping van hun loft. Die naast de woon + eetkamer ook een slaapkamer, badkamer, buitenruimte, hal en kantoor bevatte. Ook de verouderde keuken mocht in het interieuradvies een goede en makkelijke make-over krijgen. Maar het allerbelangrijkste in hun nieuwe woning is; twee culturen samenbrengen. De Arabische achtergrond van de man moest ook zeker terug te zien zijn in de woning. Dus de woonwens was voornamelijk een stoere loft achtige woning met een arabische touch. In de slaapkamer komt ook het, net zoals in de rest van de woning, blauw en goud terug. Dit keer in een marmer look behang, blauwe velvet gordijnen en gouden lampjes. De eyecather van deze ruimte is het houten bed ombouw. De deur van de badkamer maakte plaats voor een ensuite ingang en wordt er via een nieuwe deur toegang gemaakt tot de buiten douche. Waardoor het geheel een echt Tropisch hotel sfeer krijgt.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieurontwerp Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken. Eens gratis en vrijblijvend kennismaken om te zien wat ik voor jou kan betekenen? Dat kan! Via deze link maak je gemakkelijk zelf een afspraak! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!