Interieuradvies Amersfoort - kinderkamers

Interieuradvies Amersfoort – kinderkamers

Voor dit Interieuradvies Amersfoort – kinderkamers werd MetDanique naast de benedenverdieping ook gevraagd voor de twee kinderkamers. De twee zonen kregen allemaal een wat kleinere kamer dus aan mij de taak om optimaal gebruik te maken van de ruimte zonder dat dit qua kosten helemaal uit de hand liep.. Een toffe uitdaging!

 

Blauwe slaapkamer

Voor de oudste zoon creëerde we een fijne, frisse maar ook stoere slaapkamer. Door de kleuren blauw op verschillende manieren toe te passen, zoals op verschillende manieren geschilderd, creëren we een knusse kamer.

 

De groene slaapkamer

De jongste zoon kreeg het kleinste kamertje toegewezen. Om de lengte wat meer te benadrukken heb ik de achterwand, die bij het raam, de donkerste tint gegeven. Hiermee verlengen we opties de ruimte. Een hoog bed met opbergruimte eronder en een grote kledingkast. Met een schattig, wit/beige bos behang geven we de slaapkamer wat meer diepte.

 

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Amersfoort – kinderkamers nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Amersfoort

Interieuradvies Amersfoort

Voor dit Interieuradvies Amersfoort werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een nieuwbouwwoning. De toekomstige bewoners wilde graag dat hun nieuwbouw woning een  warme, knusse stijl kreeg. Het hoefde allemaal niet te strak! Een heerlijke uitdaging voor mij natuurlijk!

 

Woon,- en eetkamer

 

Om de basis van de woning al direct een warme uitstraling te geven kozen we voor een warme houtlook pvc vloer in visgraat patroon. De lange keuken werd een mooie groen tint en hierachter op de wand plaatste we gezellige tegeltjes. Deze geven direct een speelse knipoog naar marrakech. De organische vorm eettafel geeft de vierkante woning een speelse touch. De ronde, organische vormen laten we overal in detail terug komen zodat we hiermee een samenhangend geheel creeeren. Onder de eettafel een warm kleed, misschien niet al te praktisch. Maar het geeft een hele fijne, knusse sfeer en bakend de zithoek in de ruimtelijke keuken af. Aan de wand hangt een mooie print die we extra laten uitkomen door hierom heen een vlak te schilderen. De spotjes verlichten het nog eens extra mooi!

In de woonkamer plaatste we een voorzet muurtje zodat we een mooie schuifdeur kunnen creeeren naar de werkkamer erachter. Het voorzet muurtje kreeg een warm, natuurlijke print behang en in het nisje plaatste we een maatwerkkast. Een fijne, grote hoekbank richten we op de tv wand. En niet een strakke tv wand dit keer maar een mooie met bogen, plek voor accessoires en een open kopse kant voor boeken etc. Zo kijk je vanuit de keuken ook gezellig richting deze kast.

 

Werkplek

In de ruimte achterin de woonkamer creerde we een grote maatwerkkast met genoeg opbergruimte. De kast loopt door in een werkplekje, fijn bij het raam. Met de houten latjes zorgen we voor o.a. een fijne akoestiek en de ronde spiegels zorgen voor een ruimtelijk effect. De kast wordt voorzien van een linnenstructuur materiaal om de ruimte een luxe, zachte touch te geven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Amersfoort nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies Staphorst - woonboerderij

Interieuradvies Staphorst – woonboerderij

Voor dit Interieuradvies Staphorst – woonboerderij werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor het ouderlijk huis! Een super leuke uitdaging vanwege het feit dat het op een monumentale woonboerderij ging die de bewoners geheel gingen verbouwen.

Gang

 

De hal van deze woonboerderij wordt echt een toffe binnenkomer. Door de oude staldeuren kom je via het binnenplaatsje binnen in de hal. We kozen hier voor een grijze waaltjes vloer die een knipoog geeft naar de oude stalvloeren. De ronde spiegel geeft een detail van de oude ramen ook binnen weer

 

Leefkeuken

 

In de leefkeuken komt een moderne, maar landelijke groene keuken. Daartegenover een zwarte ovale eettafel die de ruimte een stoere touch geeft. De groene tegels geven de keuken net wat meer pit en de luchtige lampen zorgen voor een dromigere sfeer. Op de wand die de leefkeuken en de woonkamer verbindt heb ik een fotobehang van een bos gekozen. Zodat we de mooie landelijke omgeving van buiten ook binnen doortrekken. Door het behang rondom de opening te plaatsen geeft het een extra ruimtelijke sfeer.

 

Woonkamer

 

In de woonkamer staat de huidige grote  bank van de bewoners tegenover het maatwerkmeubel met hard. De woonboerderij is zo gebouwd dat we gedeeltelijk het hoge plafond zien. Om deze extra te benadrukken heb ik hier wandlampen geplaatst die de unieke vorm extra benadrukken. De piano is een prachtig persoonlijk item in huis die we door het behang extra benadrukken  en een heel gezellig hoekje van maken.

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Staphorst – woonboerderij nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Sevenum

Interieuradvies Sevenum

Voor dit Interieuradvies Sevenum werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. De bewoners gingen een nieuwe woning bouwen en wilde het graag in een keer goed inrichten. Een mooie mix tussen hotel chique en industriële sfeer met een warme touch.

 

Woonkamer

De woonkamer moest echt een fijne, grote ruimte worden waar er genoeg plek was voor het gehele gezin. De dochter des huize speelt namelijk heerlijk door huis heen dus een eigen plekje maar ook genoeg bewegingsruimte is zeker gewenst! Een fijne grote hoekbank gericht op een lang maatwerk meubel biedt een heerlijke zithoek om te relaxen. Het meubel verbindt de gehele ruimte met elkaar, van het kinderhoekje tot aan de tv. Twee fauteuils bieden een zithoek die niet rondom de tv is gesitueerd. De achterwand in de woonkamer wordt half betegeld met een chique donkerblauw tegel. Hiermee maken we de wand direct goed bestand tegen een stootje maar ook nog eens super uniek!

 

Keuken

In de grote leefkeuken moest er echt alle ruimte zijn. Ruimte om met familie en vrienden uitgebreid te kunnen eten en borrelen. Maar ook alle ruimte om heerlijk te kunnen koken. Het schiereiland geeft genoeg werkblad ruimte en het boekenkastje zorgt ervoor dat de keuken niet al te massaal aanvoelt! Op de achterwand laten we ook weer het tegeltje uit de woonkamer terug komen zodat we beide ruimtes met elkaar verbinden. Unieke eyecathers worden op deze manier ook de rustgevende factor!

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Sevenum nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Venlo

Interieuradvies Venlo

Voor dit Interieuradvies Venlo werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een keuken/eetkamer en woonkamer. De bewoners miste een warme en knusse sfeer. Voor de eethoek wilde ze graag een lange eettafel waar ze lekker met vrienden kunnen borrelen en voor de woonkamer een gezellige zithoek waar de kinderen ook kunnen spelen. 

 

 

KEUKEN,- EN EETKAMER

Voor de keuken en eetkamer ben ik gegaan voor warme tinten en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een knusse sfeer. Ik heb gekozen voor een houten rechthoekige eettafel, welke ik heb gecombineerd met verschillende stoelen van zowel hout als fijne zachte stof. Dit geeft een warm maar speels effect. Het hout van de tafel komt ook zeker terug in de rest van de ruimte, zo staat er een prachtige houten kast en bijzettafel in kamer. Door materialen eerdere maken terug te laten komen creëer je eenheid in je woning. Een kleine knipoog naar de oude luxe van de woning maakte we met de kroonluchters boven de eettafel. Dit zijn echt de eye catchers van de eetkamer. Ook dit heb ik weer terug laten komen in de zithoek. Het behang in combinatie met de gouden vloerlamp en teddy stoel maken een knus hoekje waar je heerlijk je ochtend kunt beginnen met een kopje koffie.

 

WOONKAMER

De woonkamer van het interieuradvies Venlo heeft een ontzettend mooie ramen maar liet aan de voorkant toch stiekem wat weinig daglicht binnen. De woonkamer kreeg daarom ook een fijne lichte sfeer. De zachte warme tint zorgt voor een warme uitstraling zonder dat het allemaal net iets te kill wordt. Een grote bank geeft het gezin heerlijk de ruimte om gezellig samen tv te kijken en genieten van de mooie haard.

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Venlo nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

TAGS

interieuradvies nijmegen, interieurontwerp, nieuwbouw, nieuwbouwwoning, Nijmegen, zelf bouw

Interieuradvies Hegelsom - werkkamer

Interieuradvies Hegelsom – werkkamer

Voor het interieuradvies Hegelsom werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping en het thuiswerk kantoor. De benedenverdieping kan je op deze pagina bekijken. 
De werkkamer moest een warme maar lichte ruimte worden, een fine plek om te kunnen werken, wat spullen op te bergen maar natuurlijk met een mooie achtergrond tijdens online meetings.

Werkkamer

Omdat de bewoners beide regelmatig thuis werken stond een thuiswerk kantoor op het wensenlijstje voor de nieuwe woning. Boven werd een kamer wat vergroot en kreeg de ruimte een dakkapel. Erg fijn natuurlijk om in het daglicht te kunnen werken. De kamer kreeg in de basis een fijne, warme zachte sfeer. De wanden kregen een zand tint en op de muren rondom het dakkapel plaatste we een structuur behang. Met een structuur behang met zoals hier een subtiele print kan je heel makkelijk de ruimte een speelse sfeer geven. Zonder dat de muren direct op je af komen.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Hegelsom – werkkamer nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Hegelsom

Interieuradvies Hegelsom – benedenverdieping

Voor dit interieuradvies Hegelsom werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor bijna de gehele woning. De bewoners kochten dit nieuwbouwhuis en wilde het graag in een keer goed inrichten. MetDanique begeleidde het gezin door alle nieuwbouw keuzes en vragen heen en creëerde samen een echt, warm en kleurrijk familiehuis.

De hal

De hal wordt een echte binnenkomer! Met een terrazzo vloer, houten trap en een knus nisje voor de kapstok geeft de hal direct een fijne sfeer. Onder de trap ontwierp ik een maatwerk kast voor opbergruimtes en een gemakkelijk plekje voor de dagelijkse schoenen. Door de glazen deur krijgen we direct een mooi uitzicht op de ronde eettafel en de tuin aan de achterkant van de woning in Hegelsom.

Keuken en eethoek

Vanuit de bouw was de keuken erg in een hoekje weggestopt en de klanten zagen dit graag anders maar wisten zelf niet hoe. Door 5-6 verschillende indelingen voor het keukenontwerp te schetsen konden we echt kijken welke opstelling het beste bij de wensen van het gezin aansloot. We creëerde een grote keuken langs de achterwand en een schiereiland die om de gangmuur heen geplaatst wordt. Hiermee betrekken we de keuken wat meer bij de rest van de woning.  In het nisje bij het raam aan de voorkant creëerde we een maatwerkbankje met eettafel. Een fijne eethoek om te kunnen ontbijten en gezellig dichtbij de keuken te eten.  Een van de wensen was een grote eettafel. Deze plaatste we in het midden van de woning, centraal en met mooi uitzicht naar buiten.

Woonkamer

In de woonkamer hebben gekozen voor een fijne, grote hoekbank waar het gezin gezellig op kan relaxen. In de hoek staat een fijne brede fauteuil waarmee we een heerlijk (voor)lees hoekje creëren.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Hegelsom nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!