Interieuradvies Liesel

Interieuradvies Liesel

Voor dit interieuradvies Liesel werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping, werkkamer en de master bedroom. Dit gezellige stel had een prachtige woning gekocht en wilde het graag in een keer goed aanpakken met een duidelijk ontwerp. Een plan waar ze naar toe kunnen werken.

 

Woon,- en eetkamer

 

In de ruime woonkamer kozen we tijdens de tussenoplevering voor een modulaire bank met een dubbele opstelling. Hierdoor maakte we en optimaal gebruik van de ruimte en creëerde we direct een statement midden in de woonkamer. Met een grote maatwerk kast met haard kreeg de woonkamer direct een totaal nieuwe look! Een prachtige kast waarin we een knipoog naar de oude boerderij maakte door met oud, verweerd eiken te werken. De half ronde bank geeft juist een zachte vorm aan het geheel! Om de donkere keuken en vloer wat op te halen kozen we voor een houten eettafel die het geheel een warme sfeer geeft. Met goud stucwerk achter de keuken kreeg de huidige keuken een totaal nieuwe look en paste die perfect in het nieuwe interieur! Met het behang in de werkkamer en richting de hal naar de bovenverdieping creeerde we een warme, unieke sfeer.

 

Master bedroom

 

Op de bovenverdieping kwam de masterbedroom met inloopkast, hoe fijn! We plaatste een tussenwandje in de ruimte en het bed in het midden. Hiermee geven we de ruimte een veel speelsere sfeer doordat er veel meer diepte verschillen ontstaan. Het behang bij binnenkomst benadrukte de mooie hoogte van de ruimte en de warme kleuren geven de grote slaapkamer een knusse sfeer.

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Liesel  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies veranda

Interieuradvies Veranda – Vaassen

Terugkerende klanten zijn altijd een groot compliment! Voor deze terugkerende klanten uit Vaassen werd MetDanique ditmaal gevraagd om een interieuradvies voor de veranda te ontwerpen.

 

Een verlengstuk van het huis

 

De bewoners willen namelijk de nieuwe veranda inrichten als heerlijke lounge en buitenkeuken. Waarin zij heerlijk kunnen relaxen, de kinderen rondom kunnen spelen en buiten kunnen koken. Ik ontwierp een maatwerk buiten keuken die uitloopt in een barretje. Buiten de veranda staat een ontworpen bbq tafel die verplaatsbaar is. Door het barretje op de hoek te plaatsen is het een heerlijke plek om te zitten om te kunnen kletsen met de kok achter de bbq. De grote hoeklounge biedt een fijne relax plek die gericht kan worden knus naar binnen voor bijvoorbeeld in de wintermaanden en juist naar buiten in de zomertijd. Beide achterwanden kregen een groentint zodat de veranda vanuit de tuin wat zou wegblenden in de struiken en minder op zou vallen. De stoere houten en zwarte elementen komen op deze achterwand extra krachtig naar voren. De veranda kleden we verder aan met gezellige groene en beige accessoires en zwarte elementen zodat er eenheid en rust ontstaat.

 

Voor meer info & inspiratie:

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Veranda Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Bergambacht

Interieuradvies Bergambacht – een moderne, industriële mix

Voor het interieuradvies Bergambacht werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies te ontwerpen. De woonwensen van de bewoners liepen namelijk wat uit elkaar. Een moderne sfeer zou moeten gecombineerd worden met een industriële/landelijke sfeer. Een benedenverdieping die meer bij elkaar betrokken zou zijn en een fijne werk/knutsel plek voor het gezin. De huidige eetkamer werd mee genomen voor het advies.

 

Interieurontwerp

 

In de zithoek kreeg de kachel een donkere blauw tint en de wand ernaast om een ton-sur-ton effect te creëren een lichtere tint. Zo springt de haard meer naar voren en komt hierdoor beter tot zijn recht in de ruimte. Tegen de lange wand ontwierp ik een maatwerk vakkenkast van zwart eikenhout met een werkhoekje. Om ervoor te zorgen dat de kast niet te donker werd koos ik voor een licht eikenhouten werkblad die doorloopt in de kast en drie spotjes. Wat de kast een unieke en luchtige sfeer geeft. En ervoor zorgt dat het werkhoekje wat meer bij de rest van de woning betrokken is. De wanden in het knutsel en werkhoekje hebben in het ontwerp dezelfde donkerblauw tint als de schouw. Zo verbinden we deze twee functie’s met elkaar en ontstaat er eenheid door de gehele benedenverdieping.

Om de warme, knusse sfeer door te zetten koos ik voor de gordijnen voor een grijsblauw gordijnstof. Door de gemêleerde stof zal het gordijn aan beide kanten van de woning een wat ander effect geven. Een wat blauwere tegen de donkerblauw muur en wat warmer grijzer bij de woon,- en eetkamer. Dit geeft een speelse en warme sfeer aan de woonkamer.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Bergambacht nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies karakteristieke woning Epe

Interieuradvies karakteristieke woning Epe

Voor dit Interieuradvies karakteristieke woning Epe werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies te maken voor de benedenverdieping. De bewoners waren opzoek naar een meer warmere sfeer en wat meer kleur in de woning. Een aantal onderdelen zoals de eettafel en het zitje bij de grote ruimen waren vaste onderdelen die zij graag terug zagen in het interieuradvies. Tijdens de tussenoplevering zochten we naar een nieuwe, speelse indeling waardoor de ensuite kast meer tot zijn recht zou komen.

Een gedeelte van de ensuite kast werd verwijderd om meer ruimte te krijgen in de woonkamer. We kozen voor een modulaire bank zodat de bewoners meer rondom de houtkachel kunnen zitten. De lange muur die twee zithoeken in de woonkamer met elkaar verbind kreeg een warme terracotta kleur. En de muur achter de bank een warme aarde tint. Hierdoor komt de lichte stof van de bank meer naar voren waardoor de ruimte optisch wat groter voelt. Aan de eettafel staan een mix aan eetkamerstoelen die de eetkamer een speelse touch geven. De metalen kasten geven de woonkamer en hal een stoere touch die warm naar voren komen tegen de zachte muurtint.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies karakteristieke woning Epe nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Vaassen Slaapkamer

Interieuradvies Vaassen Slaapkamer – gerenoveerde woning

Voor het Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning werd MetDanique ook gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer te geven. De woonwens voor het interieuradvies Vaassen slaapkamer was een rustige, sfeervolle ruimte. Waar de aanstaande bewoners hun dag fijn en rustig konden starten en s’avonds nog fijn even konden relaxen. Een van de wensen was een fijne en ruimte opbergruimte voor kleding.

Omdat de kachelpijp door de slaapkamer loopt heb ik rondom de kolom twee maatwerk banken ontworpen. Een hiervan dient als extra kastje en opbergruimte en aan de andere kant heb een extra zitje. Een fauteuil in de hoek van de slaapkamer biedt een fijne leesplek en geeft de slaapkamer een hotel achtige sfeer. Om de hoogte van de ruimte extra te benadrukken heb ik op de wand rotan spiegels gehangen. Deze laten de ruimte optisch groter en lichter voelen én geven een natuurlijke sfeer. Allebei de schuine wanden hebben een licht blauwe tint die overloopt in een donkere op het half hoge muurtje.

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen Slaapkamer nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!