Interieuradvies Alphen a/d Rijn - tiener slaapkamer

Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer

Voor dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer werd MetDanique gevraagd, door oud klanten, om een indeling,- en kleurenplan te maken voor een zolderkamer van een tiener. Een super mooi compliment dat hun dochter een kleurenplan van MetDanique wilde!

 

Tiener slaapkamer

 

De indeling van de zolder kamer hebben we zo ingericht dat er verschillende knusse hoekjes ontstaan. Een tussenmuurtje zorgt ervoor dat er een inloopkast aan de rechterkant van de slaapkamer ontstaat. Het wandje behangen we met een zacht structuur behang die de ruimte een sfeervolle touch geeft. Een tussenwandje van latten scheidt de slaapkamer van een knusse zithoek. Hierin zit de tv verwerkt die doormiddel van een draaisysteem naar het bed en de bank kan worden gedraaid. De hoge muren hebben een warme, zachte groentint in combinatie met een zachte zandtint. Naast de hoekbank staat een fijn werkplekje knus onder de schuinen wanden geplaatst.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!