Interieuradvies kinderkamers Zwolle

Interieuradvies kinderkamers Zwolle

Voor het Interieuradvies Zwolle werd MetDanique ook gevraagd voor de kinderkamers. (Interieuradvies Zwolle benedenverdieping kan je hier bekijken) De zolder was namelijk nog een grote ruimte en hier wilde de bewoners graag twee kinderslaapkamers en een voorzolder van maken. Voor hun zoon en dochter allebei een ruime, fijne slaapkamer waar zij heerlijk konden spelen, relaxen, knutselen etc.

 

Voor de kamer van de dochter gingen we met verschillende zachte roze tinten aan de slag. Omdat beide kamers natuurlijk een heel hoog, schuin plafond hebben geeft dit de kamers direct een speelse sfeer. Maar gaf ook direct maar een plek voor de kledingkast. Hiernaast plaatste we een rotan bed die de slaapkamer een natuurlijke en schattige touch geeft. Ook koos ik voor een rotan hangstoel waar ze lekker in kan zitten relaxen en een boekje lezen. Een berber kleed op de vloer geeft een fijne, zachte speelruimte. De witte wandrekjes hebben beide kinderen van opa gekregen die natuurlijk mooi in het zicht werden opgehangen.

 

Voor de slaapkamer van hun zoon kozen we een wat stoerdere stijl. Met een bed die meerdere opberg ruimte bood zodat er wat boeken en favorieten items in konden worden opgeborgen. We plaatste het bureau onder het schuine plafond en maakte van de hoek een fijne chill hoek met zitkussens. Tegen de lange wand plaatste we een grijze kledingkast met daarnaast een spiegel en meerdere posterlijsten. Om de hoogte van het mooie schuine plafond te benadrukken koos ik ervoor om het grootste gedeelte onder een blauw tint te geven en daarboven voor een lichte grijs tint te gaan. Ze benadrukken we nog extra de hoogte wat de ruimte optisch nog een stuk ruimer laat aanvoelen.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies kinderkamers Zwolle nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies Vaassen Slaapkamer

Interieuradvies Vaassen Slaapkamer – gerenoveerde woning

Voor het Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning werd MetDanique ook gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer te geven. De woonwens voor het interieuradvies Vaassen slaapkamer was een rustige, sfeervolle ruimte. Waar de aanstaande bewoners hun dag fijn en rustig konden starten en s’avonds nog fijn even konden relaxen. Een van de wensen was een fijne en ruimte opbergruimte voor kleding.

Omdat de kachelpijp door de slaapkamer loopt heb ik rondom de kolom twee maatwerk banken ontworpen. Een hiervan dient als extra kastje en opbergruimte en aan de andere kant heb een extra zitje. Een fauteuil in de hoek van de slaapkamer biedt een fijne leesplek en geeft de slaapkamer een hotel achtige sfeer. Om de hoogte van de ruimte extra te benadrukken heb ik op de wand rotan spiegels gehangen. Deze laten de ruimte optisch groter en lichter voelen én geven een natuurlijke sfeer. Allebei de schuine wanden hebben een licht blauwe tint die overloopt in een donkere op het half hoge muurtje.

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen Slaapkamer nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!