Interieuradvies veranda

Interieuradvies Veranda – Vaassen

Terugkerende klanten zijn altijd een groot compliment! Voor deze terugkerende klanten uit Vaassen werd MetDanique ditmaal gevraagd om een interieuradvies voor de veranda te ontwerpen.

 

Een verlengstuk van het huis

 

De bewoners willen namelijk de nieuwe veranda inrichten als heerlijke lounge en buitenkeuken. Waarin zij heerlijk kunnen relaxen, de kinderen rondom kunnen spelen en buiten kunnen koken. Ik ontwierp een maatwerk buiten keuken die uitloopt in een barretje. Buiten de veranda staat een ontworpen bbq tafel die verplaatsbaar is. Door het barretje op de hoek te plaatsen is het een heerlijke plek om te zitten om te kunnen kletsen met de kok achter de bbq. De grote hoeklounge biedt een fijne relax plek die gericht kan worden knus naar binnen voor bijvoorbeeld in de wintermaanden en juist naar buiten in de zomertijd. Beide achterwanden kregen een groentint zodat de veranda vanuit de tuin wat zou wegblenden in de struiken en minder op zou vallen. De stoere houten en zwarte elementen komen op deze achterwand extra krachtig naar voren. De veranda kleden we verder aan met gezellige groene en beige accessoires en zwarte elementen zodat er eenheid en rust ontstaat.

 

Voor meer info & inspiratie:

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Veranda Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!