Bijkeuken en tuinontwerp

Bijkeuken en tuinontwerp

Terugkerende klanten, het blijft bijzonder! Het vrolijke gezin van deze kleurrijke woning vroeg MetDanique om ook een ontwerp te maken voor de bijkeuken en tuinontwerp. Uiteraard moest ook dit voor beide een vrolijke, kleurrijk ontwerp zijn.

 

In de bijkeuken ontwierp ik een maatwerk kast waarin de wasmachine en droger komen te staan. Maar uiteraard ook met extra opbergruimte en een laag gedeelte met een werkblad en wasbakje. Een fijne, gemakkelijke plek om de was op te vouwen of vanuit de tuin even de handen te wassen. Het plafond kreeg een toffe print behang zodat we hier direct een gaaf accent hebben. De maatwerkkast in vrolijk geel zorgt dat je hier heerlijk vrolijk je was doet!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Bijkeuken en tuinontwerp nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieurontwerp Speelzolder

Interieurontwerp Speelzolder

Voor dit Interieurontwerp Speelzolder werd MetDanique door terugkerende klanten gevraagd om nu ook mee te denken over de zolder verbouwing! De klanten waren. nog steeds heel enthousiast over het ontwerp en realisatie van de benedenverdieping, dus mocht ik ook boven aan de slag. Hoe leuk!

 

Zolder verbouwing

De zolder diende nu vooral als opslag maar de bewoners wilde hier graag wat aan doen. Een verbouwing van de zolder stond op de planning. De zolder mocht omgetoverd worden tot een speelparadijs voor de kinderen een een werkkamer. Een dakkapel zorgde voor extra licht waardoor we aan deze kant ook het kantoortje plaatste. De glazen wand scheidde de ruimtes van elkaar maar zorgde er direct ook voor dat er nog steeds voldoende daglicht in de speelkamer van de kinderen viel.

 

Interieurontwerp Speelzolder

 

Het ontwerp was echt een feestje voor mij om te maken! Mijn eigen kinderdroom kwam weer helemaal tot leven. Een speelzolder vol met gezellige kleuren, bankje, klim,- en schommel mogelijkheden en geheime hoekjes. Wat ontzettend fijn om zo’n ruimte te hebben! Met verschillende plateau’s en klimnetten maakte we ook gebruik van de hoogte van de zolder en kunnen de kids hier zichzelf heerlijk uitleven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieurontwerp Speelzolder nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Keukenontwerp Lottum

Keukenontwerp Lottum

Voor dit Keukenontwerp Lottum werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de nieuwe keuken. De bewoners wilde graag hun huidige keuken vervangen voor een mooie nieuwe maar er waren ook nog wat twijfels. Wel of niet verbouwen of alleen eventuele de muur doorbreken? Het liefste een fijn zitje in de keuken maar ook voldoende opberg,- en werkruimte. Na verschillende indelingen tijdens de tussenoplevering kwam deze mooie indeling eruit. De muur naar de woonkamer breken we open waardoor we met een schiereiland meer verbinding maken met de eetkamer. Naast de hoge kasten plaatste ik een klein bankje onder het raam en ontwierp een inklapbaar tafeltje.  Perfect voor de kinderen om hier gezellig tijdens het koken bij te komen zitten of juist om samen even een kop koffie te drinken s’ ochtends.

Keukenontwerp

 

De vloer in de keuken maakte plaats voor een warm zachte basis. Waardoor we met een mooie warme hout kleur konden werken. Het schiereiland kreeg een donkerblauwe tint met een kleine ribbel structuur. Hiermee geven we de keuken een net wat meer bijzondere uitstraling. Het prachtige dekton werkblad zorgt voor een lichte touch aan de keuken.
De plankjes boven het koffiehoekje brengen het hout van de houten kasten terug bij het eiland en met de hanglampjes geeft dit een heerlijk knus hoekje. De opbouwspots verlichten de hoge kastenwand goed uit en de plafondlamp van Tonone geeft gericht licht in het zitje!

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Keukenontwerp Lottum nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Liesel

Interieuradvies Liesel

Voor dit interieuradvies Liesel werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping, werkkamer en de master bedroom. Dit gezellige stel had een prachtige woning gekocht en wilde het graag in een keer goed aanpakken met een duidelijk ontwerp. Een plan waar ze naar toe kunnen werken.

 

Woon,- en eetkamer

 

In de ruime woonkamer kozen we tijdens de tussenoplevering voor een modulaire bank met een dubbele opstelling. Hierdoor maakte we en optimaal gebruik van de ruimte en creëerde we direct een statement midden in de woonkamer. Met een grote maatwerk kast met haard kreeg de woonkamer direct een totaal nieuwe look! Een prachtige kast waarin we een knipoog naar de oude boerderij maakte door met oud, verweerd eiken te werken. De half ronde bank geeft juist een zachte vorm aan het geheel! Om de donkere keuken en vloer wat op te halen kozen we voor een houten eettafel die het geheel een warme sfeer geeft. Met goud stucwerk achter de keuken kreeg de huidige keuken een totaal nieuwe look en paste die perfect in het nieuwe interieur! Met het behang in de werkkamer en richting de hal naar de bovenverdieping creeerde we een warme, unieke sfeer.

 

Master bedroom

 

Op de bovenverdieping kwam de masterbedroom met inloopkast, hoe fijn! We plaatste een tussenwandje in de ruimte en het bed in het midden. Hiermee geven we de ruimte een veel speelsere sfeer doordat er veel meer diepte verschillen ontstaan. Het behang bij binnenkomst benadrukte de mooie hoogte van de ruimte en de warme kleuren geven de grote slaapkamer een knusse sfeer.

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Liesel  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Nijmegen - jaren 30 woning

Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning

Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning – Door dit gezellige gezin werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping inclusief keukenontwerp. Deze prachtige jaren 30 woning wordt uitgebouwd met een heerlijke, ruime uitbouw. Hierdoor ontstaan er veel meer ruimte en mogelijkheden voor de bewoners, een goed doordacht plan was wel dus wel gewend! We gingen aan de slag met indelingsschetsen voor alle ruimtes en de keukens. Er stonden leuke mogelijkheden om alle ruimtes bij elkaar te betrekken maar ook om ze juist te kunnen afsluiten.

 

Woonkamer

Aan de voorkant van de woning creëerde we een heerlijke, knusse familie zithoek. De plek voor in dit Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning waar de bewoners gezellig samen tv konden kijken en op de bank relaxen. Het behang zorgt voor een warme gezellige sfeer en de bank geeft juist weer een stoere touch. De moderne kroonluchter komt prachtig tot zijn recht in de authentieke plafond ornamenten.

 

Keuken

Voor de keuken kozen we voor een half rond eiland om een fijne looproute te creëren. Een grote lange eettafel biedt het gezin veel zitruimte om gezellig met zijn vijven aan tafel te zitten maar ook zeker om vrienden en familie te laten aanschuiven.  De blauw/groene keuken is echt de eyecather van deze ruimte geworden! De keuken laten we optisch doorlopen in een maatwerkkast in de uitbouw maar om hier voor paneeldeurtjes te kiezen voelt het niet echt als een grote keuken. Terwijl de ruimtes wel echt met elkaar in verbinding staan hierdoor.

 

De uitbouw

De uitbouw wordt dé plek om met vrienden, familie en het gezin lekker te relaxen. Een zitplek helemaal gericht op elkaar en de tuin! Het half hoge betegelde muurtje geeft de ruimte een speelse touch en biedt direct een fijne plek voor accessoires. De half ronde bank verbindt met zijn vorm mooi met de keuken en biedt een unieke beleving in de zitkamer.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Amersfoort

Interieuradvies Amersfoort

Voor dit Interieuradvies Amersfoort werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een nieuwbouwwoning. De toekomstige bewoners wilde graag dat hun nieuwbouw woning een  warme, knusse stijl kreeg. Het hoefde allemaal niet te strak! Een heerlijke uitdaging voor mij natuurlijk!

 

Woon,- en eetkamer

 

Om de basis van de woning al direct een warme uitstraling te geven kozen we voor een warme houtlook pvc vloer in visgraat patroon. De lange keuken werd een mooie groen tint en hierachter op de wand plaatste we gezellige tegeltjes. Deze geven direct een speelse knipoog naar marrakech. De organische vorm eettafel geeft de vierkante woning een speelse touch. De ronde, organische vormen laten we overal in detail terug komen zodat we hiermee een samenhangend geheel creeeren. Onder de eettafel een warm kleed, misschien niet al te praktisch. Maar het geeft een hele fijne, knusse sfeer en bakend de zithoek in de ruimtelijke keuken af. Aan de wand hangt een mooie print die we extra laten uitkomen door hierom heen een vlak te schilderen. De spotjes verlichten het nog eens extra mooi!

In de woonkamer plaatste we een voorzet muurtje zodat we een mooie schuifdeur kunnen creeeren naar de werkkamer erachter. Het voorzet muurtje kreeg een warm, natuurlijke print behang en in het nisje plaatste we een maatwerkkast. Een fijne, grote hoekbank richten we op de tv wand. En niet een strakke tv wand dit keer maar een mooie met bogen, plek voor accessoires en een open kopse kant voor boeken etc. Zo kijk je vanuit de keuken ook gezellig richting deze kast.

 

Werkplek

In de ruimte achterin de woonkamer creerde we een grote maatwerkkast met genoeg opbergruimte. De kast loopt door in een werkplekje, fijn bij het raam. Met de houten latjes zorgen we voor o.a. een fijne akoestiek en de ronde spiegels zorgen voor een ruimtelijk effect. De kast wordt voorzien van een linnenstructuur materiaal om de ruimte een luxe, zachte touch te geven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Amersfoort nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies Staphorst - woonboerderij

Interieuradvies Staphorst – woonboerderij

Voor dit Interieuradvies Staphorst – woonboerderij werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor het ouderlijk huis! Een super leuke uitdaging vanwege het feit dat het op een monumentale woonboerderij ging die de bewoners geheel gingen verbouwen.

Gang

 

De hal van deze woonboerderij wordt echt een toffe binnenkomer. Door de oude staldeuren kom je via het binnenplaatsje binnen in de hal. We kozen hier voor een grijze waaltjes vloer die een knipoog geeft naar de oude stalvloeren. De ronde spiegel geeft een detail van de oude ramen ook binnen weer

 

Leefkeuken

 

In de leefkeuken komt een moderne, maar landelijke groene keuken. Daartegenover een zwarte ovale eettafel die de ruimte een stoere touch geeft. De groene tegels geven de keuken net wat meer pit en de luchtige lampen zorgen voor een dromigere sfeer. Op de wand die de leefkeuken en de woonkamer verbindt heb ik een fotobehang van een bos gekozen. Zodat we de mooie landelijke omgeving van buiten ook binnen doortrekken. Door het behang rondom de opening te plaatsen geeft het een extra ruimtelijke sfeer.

 

Woonkamer

 

In de woonkamer staat de huidige grote  bank van de bewoners tegenover het maatwerkmeubel met hard. De woonboerderij is zo gebouwd dat we gedeeltelijk het hoge plafond zien. Om deze extra te benadrukken heb ik hier wandlampen geplaatst die de unieke vorm extra benadrukken. De piano is een prachtig persoonlijk item in huis die we door het behang extra benadrukken  en een heel gezellig hoekje van maken.

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Staphorst – woonboerderij nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!