Interieurontwerp Ens

Gerealiseerd Interieurontwerp Ens werd door de bewoners zelf uitgevoerd aan de hand van het door mij gemaakte hun interieuradvies en ik mocht komen kijken! Zo leuk, het eindresultaat zie je in deze post!

 

De bewoners van Interieurontwerp Ens hadden al zelf het een en ander aan meubels aangeschaft maar twijfelde nu toch wel over de indeling. Daarbij kwam dan ook direct de keuzes voor kleuren, materialen en verlichting bij kijken wat nog niet uitgekozen was. De woonwens voor de nieuwe woning was een warme, gezellig interieur. Waarbij er meerdere zitplekjes zijn, de piano een mooi plekje in de woning kreeg en de grote leefkeuken een aantrekkelijke plek was om heerlijk te borrelen en etentjes te geven.Om de woonkamer een natuurlijke en warme sfeer te geven koos ik voor een behang met bladeren. Achter de bank werd de piano tegen een akoestisch wandpaneel van houten latjes geplaatst. De bewoners gingen zelf aan de slag met deze latjes, hoe tof! De piano komt hier extra mooi tot zijn recht als een fijn, persoonlijk hoekje waar de bewoners muziek kunnen maken.

 

Uiteraard ben ik heel benieuwd wat jij vind van het gerealiseerd Interieurontwerp Ens  ! Zou jij meer willen weten over een interieuradvies, inspiratie opdoen Instagram of misschien eens gratis en vrijblijvend kennismaken?