Interieur styling kantoor Zwolle

Voor een prachtig monumentaal pand mocht MetDanique de interieur styling van een kantoor doen. De wens was een chique kantoor uitstraling maar in een fijne, huiselijke sfeer. Onder het motto ‘Ik ben hier bijna evenveel als thuis, dan wil ik hier ook graag thuis komen’ van de klant mocht MetDanique aan de slag. Aan de hand van het moodboard werd de sfeer bepaald. Er kwam een functionele en mooie DockFour aan de wand, waar de werknemers hun belangrijke to-do’s kunnen opschrijven maar die ook de akoestiek van de ruimte verbeterd! Er werd een prachtig tekening van alle highlights van de stad op de muur getekend, veranderde drie van de vijf vensterbankje in multifunctionele zithoekjes en werd de ruimte met mooie accessoires afgestyld. De grote lege kantoorruimte veranderde de in een chique maar gezellig kantoor. Uiteraard afgesteld op het nieuwe werken met verschillende soorten zitjes zodat er flexibel en ergonomisch gewerkt kan worden!

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de interieur styling van het kantoor in Zwolle. De foto’s zijn gemaakt door Beate van BeetjeHome  Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.