Interieuradvies Amsterdam – kantoor inrichting

Voor dit interieuradvies in Amsterdam werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een kantoorruimte. Het bedrijf verhuisde namelijk naar een grotere pand aan de Herengracht en wilde graag de inrichting in een keer goed aanpakken. Omdat het hele plan wat haast had kozen we voor een 2D indelingsplan maar om het wat duidelijker te maken koos ik er toch voor om wat overzicht 3D visuals aan toe te voegen! Het bedrijf vestigt zich in een prachtig oud herenpand, wat direct natuurlijk belangrijke zaken als akoestiek en verlichting met zich mee bracht.

Voor de grote ruimte koos ik in het ontwerp voor meerdere bureau’s die in verschillende opstellingen geplaatst kunnen worden. Aan het plafond hangen akoestiek verbeterende, vilten wolken en ook het Dockfour frame aan de wand bevat naast het logo van het bedrijf ook akoestiek verbeterende panelen. Wat natuurlijk in de herenhuizen in Amsterdam geen overbodige luxe onderdelen zijn.
In de overleg en vergader ruimte kozen we voor een grote, ovale tafel in zwart hout die de kamer een stoere touch geeft. Aan de wand, rondom de tv, hangen we houten latten die ook akoestiek verbeterende panelen geplaatst zijn. De grote designlamp geeft de kamer een luxe sfeer. Op de ombouw van de verwarming komen meerdere sierkussens zodat er ook de mogelijkheid is om wat meer informelere met elkaar te brainstormen.

In de lunch ruimte kozen we ook wederom weer voor een grote eettafel, dit keer in combinatie met een losse bank. Zodat ook hier naast de gezellige dagelijkse lunches ook gemakkelijk even met de laptop kan worden aangeschoven.

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Amsterdam nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies amsterdam, interieurontwerp, interieurstyliste amsterdam, kantoor inrichting, zakelijk