Interieuradvies Dongen

MetDanique werd gevraagd om een interieuradvies te ontwerpen voor dit leuke gezin uit Dongen. De voornaamste woonwens voor dit gezellige gezin uit Dongen is een lichte en sfeervolle woning. Een mix tussen de lichte Scandinavische- en knusse Landelijke stijl werd het uitgangspunt voor het interieuradvies. Een ruime eethoek, een fijne plek voor de kinderen om te kunnen spelen en eenheid qua kleur-en materiaal gebruik door de gehele beneden verdieping. De bank kreeg een functionele ombouw die direct extra opberg,- en styling ruimte biedt. Ook de gang beneden en hal boven werden mee genomen in dit ontwerp.

MetDanique mocht bij dit ontwerp ook mee denken over de Master Bedroom boven, een smalle ruimte waar het stel vooral in een fijne relaxte sfeer de dag wil kunnen beginnen en eindigen. Voor de slaapkamer werd dezelfde kleur- en materialen mix gebruikt als op de benedenverdieping en in de hal. Een familiehuis wat warme en rust uitstraalt.

 

Op de afbeeldingen hiernaast zie je het sfeer moodboard en de 3D visuals van het interieuradvies Dongen. Bekijk hier wat  ik voor jou kan betekenen of hoe een Interieuradvies in zijn werking gaat.

 

Opzoek naar inspiratie voor jouw woning? Op Pinterest en Instagram voorzie ik je graag van de laatste trends en interieurinspiratie.