Interieuradvies Eetkamer Vaassen

Een terug kerende klant bij MetDanique, een heel groot compliment natuurlijk! Al eerder werd ik namelijk gevraagd voor het interieuradvies van de woonkamer, dit keer mocht ik een interieuradvies voor de eetkamer ontwerpen. De woonwens was een ruime, lichte eetkamer in de zelfde sfeer als de woonkamer. Een warme, gezellige ruimte in groentinten met voldoende zitruimte aan een grote tafel en opbergruimte. Een echte familie ruimte om met het gezin, familie en vrienden samen te kunnen zijn.

Om de eetkamer een speelse sfeer te geven, heb ik ervoor gekozen om voor twee verschillende soorten stoelen en kleuren aan de eettafel te plaatsen. Ook de gewenste extra zitplek bij de openslaande deuren kreeg een opvallend groene velvet stof om het groen uit de woonkamer terug te laten komen. Zo creëren we tussen de twee verschillende ruimtes meer eenheid. Tussen de twee gangdeuren hebben we een dressoir geplaatst met dichte en open gedeeltes, super praktisch om wat extra spullen in te kunnen opbergen en om een gezellig hoekje te maken. Een grote wens was een persoonlijke foto wand waar het gezin hun familie foto’s en waardevolle herinningen konden ophangen. De bewoners gaan weer vol enthousiasme bezig met het uitvoeren van het interieuradvies.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies eetkamer Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!